ပဲြပား​​​ေပါင်း​​နှင့်​​ ​​ေြမထဲပင်လယ်အသုပ်များ​​

ဒီတစ်ပတ်  စား​​​ေသာက်ဖွယ်ရာကဏ္ဍအတွက် ​​ေဖာ်ြပချင်တဲ့​​ ဟင်း​​လျာက လွယ်လွယ်ကူကူ လုပ်စား​​နိုင်တဲ့​​ တိုဟူး​​ြဖူ (ပဲြပား​​) ​​ေပါင်း​​ ြဖစ်ပါတယ်။

တိုဟူး​​ြဖူ​​ေပါင်း​​  


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

တိုဟူး​​ြဖူကို ​​ေပါင်း​​ဖို့​​အတွက် ခပ်ရှည်ရှည် တိုဟူး​​တစ်တံုး​​ကို အဆင်သင့်​​ြပင်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
ခုလိုအရွယ်​​ေလး​​များ​​ ပိုင်း​​ြဖတ်လိုက်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
ထံုး​​ဘဲဥ (ဖီတန်) နှစ်လံုး​​ ကို အခွံခွာြပီး​​ အတံုး​​​ေလး​​များ​​ တံုး​​လိုက်ပါတယ်

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

အတံုး​​​ေလး​​များ​​ တံုး​​ထား​​တဲ့​​ ထံုး​​ဘဲဥကို တိုဟူး​​များ​​​ေပါ် ြဖန့်​​ခင်း​​လိုက်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

တိုဟူး​​များ​​ကို ​​ေရ​​ေနွး​​ဆူဆူြဖင့်​​ ၅မိနစ်ခန့်​​ ​​ေပါင်း​​ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

ြကက်သွန်ြဖူ၊​ ငရုပ်သီး​​၊​ ငရုပ်ပွအစိမ်း​​၊​ နံနံပင်များ​​ကို ြပင်ဆင်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
ထိုပန်း​​ကန်ထဲကို ငရုပ်သီး​​စိမ်း​​၊​ ငရုပ်သီး​​မှုန့်​​​ေြကာ်ဆီ၊​ ပဲငံြပာရည်၊​ ရှာလကာရည် ၊​ ဆား​​၊​ အရသာမှုန့်​​တို့​​ ​​ေရာလိုက်ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

၎င်း​အရည်များ​​ကို တိုဟူး​​ြဖူပန်း​​ကန်​​ေပါ် ြဖန့်​​​ေလာင်း​​ချလိုက်ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
ထို့​​​ေနာက် ​​ေြမပဲဆန်​​ေထာင်း​​များ​​ကို ပန်း​​ကန်​​ေပါ် ​​ေလာင်း​​ချလိုက်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

ဒီပံုစံအတိုင်း​​ စား​​နိုင်ြပီြဖစ်တဲ့​​ တိုဟူး​​ြဖူ​​ေပါင်း​​ ရြပီြဖစ်ပါတယ်။



~~~~~~~~~~~~~~~~~@@@@~~~~~~~~~~~~~~~~

စပိန်ကညွှတ်လိ​​ေမ္မာ်သုပ်



asparagus














ကညွှတ်ကို စပိန်လူမျိုး​​များ​​ သုပ်စား​​​ေလ့​​ ရှိတဲ့​​ နည်း​​တစ်မျိုး​​နဲ့​​ သုပ်မှာြဖစ်ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

ကညွှတ်များ​​ကို ခုလိုအရွယ်များ​​ လှီး​​ြဖတ်လိုက်ပါတယ်။ ထို့​​​ေနာက် ​​ေရ​​ေနွး​​ဆူဆူြဖင့်​​ ၎င်း​ကညွှတ်များ​​ကို ​​ေခတ္တြပုတ်ြပီး​​ ​​ေရ​​ေအး​​​ေအး​​ြဖင့်​​ စိမ်ထား​​ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

ြပုတ်ြပီး​​ကညွှတ်များ​​၊​ ခရမ်း​​ချဉ်သီး​​၊​ ​​ေဂါ်ဖီ (သို့​​မဟုတ်) ဆလပ်ရွက် အနည်း​​ငယ်၊​ လိ​​ေမ္မာ်သီး​​စိတ်များ​​


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

လိ​​ေမ္မာ်သီး​​ကို အရည်ညှစ်ပါတယ်။ သံလွင်ဆီ (သို့​​) နှမ်း​​ဆီ၊​ ဆား​​၊​ အရသာမှုန့်​​ တို့​​ ​​ေရာစပ်ထား​​​ေသာ အရည်။ အချဉ်ြကိုက်လျှင် သံပုရာရည်ညှစ်ထည့်​​နိုင်ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

၎င်း​အရည်များ​​ကို ကညွှတ်၊​ ခရမ်း​​ချဉ်သီး​​၊​ လိ​​ေမ္မာ်သီး​​များ​​​ေပါ် ​​ေလာင်း​​ချြပီး​​ ငရုပ်​​ေကာင်း​​အနည်း​​ငယ်ထည့်​​ ​​ေမွှ​​ေပး​​ပါ။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

အရသာတစ်မျိုး​​နဲ့​​ ထူး​​ြခား​​တဲ့​​ စပိန် ကညွှတ်လိ​​ေမ္မာ်သုပ် ြဖစ်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
Spanish Asparagus and Orange Salad



~~~~~~~~~~~~~~~~~@@@@~~~~~~~~~~~~~~~~

​​ေနာက်ထပ် ဟင်း​​လျာတစ်မျိုး​​က တူရကီသခွား​​၊​ ငရုပ်သီး​​သုပ် ြဖစ်ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

သခွား​​သီး​​၊​ ငရုပ်ပွ အနီအစိမ်း​​၊​ ြကက်သွန်နီ တို့​​ကို သုပ်ဖို့​​ြပင်ဆင်ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

ချိစ်နှစ်ြပား​​ကို အ​​ေန​​ေတာ်အရွယ်များ​​ တံုး​​ြပီး​​ ထည့်​​ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
ြကက်သွန်ြဖူ၊​ ငရုပ်သီး​​၊​ လိ​​ေမ္မာ်သီး​​အရည်၊​ သံလွင်ဆီ၊​ ဆား​​၊​ အရသာမှုန့်​​

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

နံနံနဲ့​​ ပူစီနံရွက်၊​ ငရုပ်​​ေကာင်း​​မှုန့်​​များ​​ကို ထည့်​​ပါတယ်။

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 
၎င်း​အရည်များ​​ကို​​ေလာင်း​​ချြပီး​​ ​​ေြဖး​​ညှင်း​​စွာ လှုပ်ခါ​​ေပး​​ပါ။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing 

တူရကီနိုင်ငံမှာ သုပ်စား​​​ေလ့​​ရှိတဲ့​​ သခွား​​၊​ ငရုပ်သီး​​သုပ် ြဖစ်ပါတယ်။

Turkish Salad


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

အထက်ပါ ​​ေြမထဲပင်လယ်အသုပ်နှစ်မျိုး​​ြဖစ်တဲ့​​  ( စပိန်ကညွှတ်သုပ် )Spanish Asparagus and Orange Salad နဲ့​​ ( တူရကီ သခွား​​သီး​​ငရုပ်ပွသုပ်) Turkish Salad နှစ်မျိုး​​က​​ေတာ့​​ အသုပ်များ​​သုပ်ရာတွင် သံလွင်ဆီနဲ့​​ လိ​​ေမ္မာ်သီး​​ကို အသံုး​​များ​​ြက​​ေသာ ​​ေြမထဲပင်လယ် ​​ေဒသများ​​ြဖစ်တဲ့​​ စပိန်၊​ တူရကီ၊​ ပါရှန်း​​ ၊​ ဂရိ၊​ ​​ေမာ်ရိုကို စတဲ့​​ ​​ေဒသများ​​မှာ စား​​​ေသာက်ြကတဲ့​​ နည်း​​များ​​ြဖစ်ပါတယ်။ ၎င်း​ ​​ေြမထဲပင်လယ် အသုပ်များ​​ကို​​ေတာ့​​ ကျွန်မရဲ့​​ ခင်မင်လှစွာ​​ေသာ သူငယ်ချင်း​​ SSY လက်​​ေဆာင်​​ေပး​​ပို့​​​ေသာ Mediterranean Food Of The Sun စာအုပ်မှ နည်း​​လမ်း​​အတိုင်း​​ သုပ်ထား​​တာြဖစ်ပါတယ်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

​​ေြမထဲပင်လယ် အစား​​အ​​ေသာက် ချက်ြပုတ်နည်း​​စာအုပ် ထူထူ ​​ေလး​​​ေလး​​လံလံြကီး​​ကို ကျွန်မဆီ  မ​​ေရာက်​​ေရာက်​​ေအာင် ပို့​​​ေပး​​တဲ့​​ သူငယ်ချင်း​​ SSY ကို ​​ေကျး​​ဇူး​​အထူး​​တင်ပါတယ်လို့​​ ဒီပိုစ့်​​​ေလး​​နဲ့​​ အတူ ​​ေြပာပါရ​​ေစရှင်။



အား​​လံုး​​လည်း​​ ​​ေပျာ်ရွှင်ကျန်း​​မာစိတ်ချမ်း​​သာြပီး​​ သာယာြကည်နူး​​ဖွယ် အား​​လပ်ရက်များ​​ ြဖစ်ြကပါ​​ေစရှင်။


Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing


29 comments:

​​ေနဝသန် said...

​​ေကာင်း​​​ေလစွ... သွား​​ရည်များ​​များ​​ကျသွား​​ပါ၏...း​​)))


ခင်မင်လျက်
​​ေနဝသန်

ညိမ်း​​နိုင် said...

တိုဟူး​​နဲ့​​​ေဆး​​ဘဲဥ​​ေလး​​က စား​​ရက်စရာ​​ေတာင်မရှိဘူး​​...၊​
သ​​ေဘာကျတယ်...၊​မစား​​ရက်လို့​​အလှြကည့်​​ြပီး​​ြပန်ြပီ...:))

mstint said...

​​ေချာ​​ေရ တိုဟူး​​ြဖူ​​ေပါင်း​​ကို ဒီက​​ေန့​​စမ်း​​လုပ်မယ်။ ကညွတ်ကို​​ေတာ့​​ အိမ်မှာ​​ေြကာ်စား​​တာ​​ေလာက််ပဲ လုပ်စား​​ဖူး​​တာဆို​​ေတာ့​​ ဒီတစ်ခါ သုတ်စား​​ြကည့်​​မယ်။
တူရကီသခွား​​သီး​​ ငရုပ်သီး​​သုပ်လည်း​​ လုပ်ရတာလွယ်​​ေတာ့​​ စမ်း​​သုပ်မယ်။ ​​ေကျး​​ဇူး​​​ေနာ်။
စိတ်ဓာတ်အစဉ်ြကည်လင်​​ေအး​​ြမပါ​​ေစကွယ်။

​​ေမတ္တာြဖင့်​​
အန်တီတင့်​​

မိုး​​​ေငွ့​​...... said...

ဆလတ်သုပ်​​ေတွကို ြကိုက်တယ် ...သံလွင်ဆီထည့်​​သုပ်ရတာမျိုး​​ြကိုက်တယ်...။ အိမ်မှာလုပ်စား​​ဦး​​မယ် ​​ေချာရယ်....။

ခင်တဲ့​​
မိုး​​​ေငွ့​​

Anonymous said...

ညီမ ​​ေချာ ​​ေရ

ဒီ​​ေန့​​ ဟင်း​​​ေလး​​​ေတွ က အ​​ေတာ်​​ေကာင်း​​မယ်ထင်တယ် တခု မှ အဲလိုလုပ် မစား​​ဘူး​​​ေသး​​ဖူး​​

​​ေကျး​​ဇူး​​
​​ေရွှစင်ဦး​​

Anonymous said...

အစ်မ​​ေရ..​​ေတာ်​​ေတာ်စား​​လို့​​​ေကာင်း​​မှာပဲ​​ေနာ်
ှရှလွတ်...း​​D
တစ်ပွဲြပီး​​တစ်ပွဲဝင်တီး​​သွား​​တယ်အစ်မ​​ေရ.:P
ညီမကထံုး​​ဘဲဥကိုပိုြကိုက်တယ်။

ခင်မင်စွာြဖင့်​​
ညီမ/မိစံ

သဒ္ဓါလှိုင်း​​ said...

တို့​​ဟူး​​ြဖူ​​ေပါင်း​​​ေလး​​ စား​​ချင်လိုက်တာ။ တမျိုး​​ြပီး​​တမျိုး​​ချက်​​ေကျွး​​တာ ​​ေမတ္တာနဲ့​​တင် ြပည့်​​​ေနပါြပီ​​ေနာ်မ​​ေချာ။။
ချစ်တဲ့​​
သဒ္ဓါ

​​ေဆွ​​ေလး​​မွန် said...

တို့​​ ဖူး​​ြဖူ​​ေပါင်း​​ကို စား​​ချင်ဆံုး​​ပဲ..

​​ေတာက်ပြကယ်စင် said...

ကညွတ်ဆိုတာ ခုမှပဲ ြကား​​ဖူး​​တာ။ ဘုဉ်း​​​ေပး​​ြကည့်​​ချင်လိုက်ပါဘိ ​​ေချာ​​ေရ။ ပဲြပား​​ကို​​ေတာ့​​ သူ့​​သီး​​သန့်​​ ​​ေြကာ်ချက်နဲ့​​ ပဲပင်​​ေပါက်နဲ့​​ ​​ေရာချက်ထား​​တာပဲ စား​​ဖူး​​​ေသး​​တယ်။ ​​ေချာနဲ့​​​ေတွ့​​မှပဲ ထူး​​ထူး​​ဆန်း​​ဆန်း​​​ေလး​​​ေတွ ဘုဉ်း​​​ေပး​​ဖူး​​သွား​​ြပီ။ ကျန်း​​မာ​​ေပျာ်ရွှင်ပါ​​ေစ မ​​ေချာ​​ေရ။

Mon Petit Avatar said...

Oh, though I haven;t tasted any of these two salad, I am already in love those, thank you Chaw !!!

ှနိ်ုင် said...

မ​​ေချာ​​ေရ..အလုပ်တစ်ဖက် သမီး​​တစ်ဖက်နဲ့​​ အြမဲတမ်း​​မအား​​တဲ့​​ကျမ..ပိတ်ရက်ကျ​​ေတာ့​​ လည်း​​ သမီး​​အချိန်​​ေပး​​ရ..​​ေယာကင်္ျား​​စား​​ချင်တာလုပ်​​ေပး​​ရနဲ့​​ လံုး​​ဝနီး​​ပါး​​ကို အချိန်မအား​​လပ်​​ေပမယ့်​​ မ​​ေချာဝက် ဆိုဒ််ရယ်..​​ေနာက်ထပ် ၂ခုရယ်က မဝင်ြဖစ်ဝင်ြဖစ်​​ေအာင် ​​ေန့​​တိုင်း​​ြကိုး​​စာစဝင်တယ်..ဟိုတ​​ေလာကဝင်လို့​​မရလို့​​ အီး​​​ေမး​​နဲ့​​ဝင်တာလည်း​​မရနဲ့​​..မ​​ေချာြပန်လာမှဝင်လို့​​ရ​​ေတာ့​​တယ်..အဆင်​​ေြပရင်​​ေန့​​တိုင်း​​​ေရး​​ြဖစ်​​ေအာင်ြကိုး​​စာ​​ေပး​​ပါ..ဗဟုသုတ​​ေတွ ရလို့​​ပါ..

ချစ်ြကည်​​ေအး​​ said...

စာအုပ်ထဲကနည်း​​ြကည့်​​ြပီး​​ စိတ်လက်ရှည်ရှည်နဲ့​​ ြပန်စမ်း​​ချက်တတ်တဲ့​​ ​​ေချာကို ဘာလက်​​ေဆာင်​​ေပး​​ရမယ်ဆိုတာ သိသွား​​ြပီ.....။ အရွက်သုတ်ဆို အကုန်ြကိုက်တယ်။ ​​ေဝမျှ​​ေပး​​တာ ​​ေကျး​​ဇူး​​ပါ ​​ေချာ​​ေရ...:))

Nyi Linn Thit said...

တိုဟူး​​ြဖူကို တခါမှ မစား​​ဖူး​​​ေသး​​ဘူး​​၊​ မ​​ေချာရဲ့​​ presentation က လှတာနဲ့​​ သွား​​ရည်ယိုသွား​​ြပီ..၊​ ​​ေြမထဲပင်လယ် သုပ်​​ေတွက အခုလို ​​ေနွရာသီ ပူတဲ့​​အချိန်ဆို အရမ်း​​​ေကာင်း​​မှာ ​​ေသချာတယ်၊​ မ​​ေချာက​​ေတာ့​​ အြမဲပဲ ရှာရှာ​​ေဖွ​​ေဖွ စူး​​စမ်း​​​ေန​​ေတာ့​​တာပဲ ထင်ပါရဲ့​​ဗျာ၊​ ကိုယ်စမ်း​​ြကည့်​​တာ​​ေတွကိုလည်း​​ အခုလို ြပန်ြပီး​​ ​​ေဝမျှတာ ​​ေကျး​​ဇူး​​ပါပဲ မ​​ေချာ​​ေရ...။

Evy said...

​​ေချာတို့​​ ​​ေဒသမှာ ချက်တဲ့​​ဟင်း​​​ေတွက ဒီက တရုပ်ဟင်း​​​ေတွနဲ့​​ အ​​ေတာ်ဆင်တယ်​​ေနာ်

Anonymous said...

ထံုး​​ဘဲဥ ဆိုတာ .???

မြကား​​ဖူး​​ဘူး​​ ..
ဟို .. ြမန်မာနိုင်ငံက
​​ေခါ်တာ ဆား​​ဘဲဥလား​​ .. ​​ေဆး​​ဘဲဥ လား​​ ..
အဲ့​​ဒါလား​​ .. မ​​ေချာ ..

ခင်မင်လျှက်
​​ေဆာင်း​​နှင်း​​ရွက်

​​ေကာင်း​​မွန်ဝင်း​​ said...

တိုဟူး​​​ေပါင်း​​ကိုပိုသ​​ေဘာကျတယ်။
လုပ်စား​​ြကည့်​​မယ်။

​​ေချာ.. ဟင်း​​အ​​ေရာင်​​ေတွက သိပ်လှတယ်​​ေနာ်။

ကညွှတ်လိ​​ေမ္မာ်က​​ေတာ့​​ ဆန်း​​တယ်​​ေနာ်။

Anonymous said...

တို့​​ဟူး​​ြဖူဟင်း​​​ေလး​​ လာ​​ေငး​​သွား​​တယ်။ ြပင်ထား​​တာ​​ေလး​​က ချစ်စရာ​​ေလး​​။ ရို့​​စ် ယူနီနဲ့​​ အလုပ်​​ေတွြပန်ရှုပ်ြပီမို့​​ ဘ​​ေလာ့​​ဂ်ပိတ်ထား​​တယ်​​ေနာ် အစ်မ။ စိတ်မပူပါရန်နှင့်​​ သတိရ​​ေနမယ်း​​)
rose

blackroze said...

စား​​ချင်လိုက်တာမြကီး​​​ေရ..

ကိုကို​​ေမာင်(ပန်း​​ရနံ့​​) said...

ဗိုက်ဆာ​​ေနတုန်း​​ လာြကည့်​​မိတယ်။ တကယ်ကို စား​​ချင်စိတ်​​ေပါက်သွား​​ြပီ။ အား​​လံုး​​ ခံတွင်း​​​ေတွ့​​မဲ့​​ အစား​​အစာ​​ေတွချည်း​​ဘဲ။

ခင်မင်လျက်

လသာည said...

ထူး​​ထူး​​ဆန်း​​ဆန်း​​ ဟင်း​​ချက်နည်း​​​ေလး​​​ေတွ အတွက် ​​ေချာကို ​​ေကျး​​ဇူး​​တင်ပါတယ်။ တကယ်ဗိုက်ဆာသွား​​တယ်။

Iora said...

အား​​လံုး​​ကိုသ​​ေဘာကျသွား​​ပါတယ် ​​ေချာ​​ေရ။ ကျန်း​​မာ​​ေရး​​နဲ့​​ညီညွတ်ြပီး​​ ဆွဲ​​ေဆာင်မှုလည်း​​ရှိတယ်။ အသုတ်​​ေတွကလည်း​​ စား​​ချင်စရာ။
ထံုး​​ဘဲဥ မစား​​ဘူး​​ဘူး​​။ မစား​​ကိုမစား​​ြကည့်​​တာ ခု​​ေတာ့​​လှတာနဲ့​​တင် စမ်း​​ြကည့်​​ချင်​​ေနြပီ။
သိုင်း​​ကျူး​​..သိုင်း​​ကျူး​​..(ငပိသံ)
အိုင်အိုရာ

ြမစ်ကျိုး​​အင်း​​ said...

စိတ်ပါလက်ပါကို ချက်ထား​​တာပဲ။ စား​​ဖူး​​ဖို့​​ ​​ေဝး​​စွ ခုမှပဲ ြမင်ဖူး​​​ေတာ့​​တယ်။

ညီရဲသစ် said...

အစ်မ​​ေချာ ဘ​​ေလာ့​​ဂ်​​ေလး​​ကို လာတိုင်း​​ စား​​စရာ အသစ်​​ေလး​​​ေတွ ​​ေတွ့​​​ေတွ့​​​ေနရတယ်။ သား​​ရည်​​ေတွ​​ေတာင်ကျတယ်။

အစ်မ​​ေချာ ကျွန်​​ေတာ် ဘလက်​​ေကာ်ဖီပါ။ ခုညီရဲသစ်ဆိုတဲ့​​ နာမည်နဲ့​​ဘ​​ေလာ့​​ဂ်​​ေလး​​တစ်ခု ဖန်တီး​​ထား​​တယ်။ လာြပီး​​ ညွှန်ြကား​​ြပသ​​ေပး​​ပါဦး​​...

ဆဲဗင်း​​ဒီဇင်ဘာ said...

မ​​ေချာ​​ေရ.. နယူး​​​ေယာက် မှာ မုန်တိုင်း​​ ​​ေတာ့​​ စ​​ေနြပီ။ အင်တာနက် မပျက် ခင် မ​​ေချာ လက်ယာ ​​ေတွ သ​​ေရကျသွား​​တယ်. ပံု ​​ေတွ ြမင်တာ နဲ့​​ ဗိုက် က ပို စာ လာ တယ်...စား​​ချင်လိုက်တာ.
(​​ေလ​​ေရာ မိုး​​​ေရာ လာ ​​ေနြပီ. အဆင်​​ေြပ မှာ ပါ..)

rose of sharon said...

ပဲြပား​​​ေပါင်း​​​ေလး​​ြကည့်​​ြပီး​​သွား​​ရည်ကျသွား​​တယ်... :)

T T Sweet said...

စား​​စရာ​​ေတွက စိတ်ဝင်စား​​စရာ​​ေတွချည့်​​ပဲ။ အဲလို​​ေလး​​ အဆင်သင့်​​ လုပ်ြပီး​​သား​​​ေလး​​ စား​​ရရင်ပို​​ေကာင်း​​မယ်း​​)

​​ေဘဘီ said...

ချက်နည်း​​​ေတွ စိတ်ဝင်စား​​တယ်
​​ေချာက ဆီလံုး​​ဝမစား​​ဘူး​​​ေနာ်
​​ေကာင်း​​လိုက်တဲ့​​ အကျင့်​​ ကိုယ်ဆို
ဆီစား​​လွန်း​​လို့​​ အရစ်​​ေတွ ဘယ်နှစ်ထပ်မှန်း​​မသိဘူး​​)
ဒါနဲ့​​ စိုး​​ရိမ်​​ေပး​​တဲ့​​အတွက်​​ေရာ ဆု​​ေတာင်း​​​ေပး​​တဲ့​​ အတွက်ပါ ​​ေကျး​​ဇူး​​ပါ ​​ေချွး​​မ​​ေလး​​​ေရ
ကိုယ်တို့​​ ြမို့​​​ေလး​​က ဘာမှမြဖစ်ဘူး​​

PhyoPhyo said...

မ​​ေချာရာ .. ဟင်း​​​ေတွက​​ေကာင်း​​လွန်း​​တယ်။
ပဲြပား​​​ေြမပဲ ြကိုက်တယ်။
ကညွတ်ကို တစ်ခါ​​ေတွ့​​တာ ကညွတ်မှန်း​​မသိလို့​​ ချက်မစား​​လိုက်ရဘကညွတ်​​ေပါ်ချိန်ဆို ​​ေြမပဲပင်လယ်ဟင်း​​နည်း​​​ေတွနဲ့​​ချက်စား​​ြကည့်​​ဦး​​မယ်။
အမှား​​ြပင်ဆင်ချက်- ​​ေြမထဲပင်လယ် :)
ချစ်တဲ့​​
pp- pg's ma ma

Snow said...

အစ်မ လုပ်နည်း​​ ြပ​​ေပး​​သွား​​တာ ရှင်း​​​ေနတာပဲ။ ြကည့်​​ရတာလည်း​​ ပသာဒြဖစ်​​ေစတယ်။ တစ်ရက် လုပ်စမ်း​​ြကည့်​​ဦး​​မယ်။ ခု​​ေတာင် စား​​ချင်စိတ်​​ေတွ အရမ်း​​​ေပါက်သွား​​ြပီ။