ဟိုးတစ်ေလာက အြဖူေရာင် နတ်သမီးက သူ့ေမွးေန့ပွဲကို ဘေလာ့ေပါ်ကေန ကျင်းပပါတယ်.. အဲဒီမှာ သူတင်ထားတဲ့ အစားအေသာက် ပံုေတွက တစ်ပံုက ကျွန်မကို ေတာ်ေတာ်ေလး ဆွဲေဆာင်သွားပါတယ်. တစ်ရက်ေတာ့ အဲဒီထဲကအတိုင်း ချက်စားမယ် ဆိုတဲ့ စိတ်ကူးနဲ့ အဲဒီပံုေလးကို သိမ်းလာခဲ့ပါတယ်.. ပံုေလးက ေအာက်မှာပါ။ ဒီဟင်းေလးအတွက်ေတာ့ ပံုေလးကို ရှာြပီးတင်ထားတဲ့ အြဖူေရာင်နတ်သမီး ကို ေကျးဇူးတင်ပါတယ် ။ သူ့ပံုေလးေြကာင့် ဒီဟင်းကို ချက်စားဖို့ စိတ်ကူးရလာလို့ ပါ။
အြဖူေရာင်နတ်သမီးဆီက ခိုးလာတဲ့ပံုပါ။ ကျွန်မေြကာ်တဲ့ဟင်းမဟုတ် :)
ပုဇွန်စေတာ်ဘယ်ရီ ချိုချဉ်ေြကာ်
ပံုထဲမှာ ြမင်ရတဲ့ အတိုင်းပါဘဲ.. စားချင်စဖွယ်ေလးမို့ ေတာ်ေတာ်ေလး သေဘာကျသွားပါတယ်. ဒီပံုေလးြကည့်ြပီး ကျွန်မကေတာ့ ပုဇွန်ရယ်၊ စေတာ်ဘယ်ရီ၊ ေြပာင်းဖူးေသး (Baby Corn) ၊ ငရုပ်ပွအစိမ်း ရယ်တို့ကို ချိုချဉ်ေြကာ်ထားတယ်လို့ ခန့်မှန်းပါတယ်.. ဒါနဲ့ အဲဒီကလည်းက စိတ်ကူးထားပါတယ်.. စေတာ်ဘယ်ရီေပါ်ချိန်ေရာက်ရင် ဒီဟင်းေလးကို ချက်ြဖစ်ေအာင်ချက်စားမယ် ဆိုြပီးေတာ့ေပါ့.. ခုေတာ့ ကျွန်မေနတဲ့အရပ်မှာ စေတာ်ဘယ်ရီသီးေတွ ေပါ်ေနပါြပီ။ ဒါနဲ့ဘဲ ဒီပံုေလးထဲက ဟင်းကို ကျွန်မက ချက်စားဖို့အတွက် ေအာက်ပါအတိုင်း အစီအစဉ် လုပ်ပါေတာ့တယ်..
ဒီလို စေတာ်ဘယ်ရီေတွကို ေရစင်ေအာင်ေဆးပါတယ်..
ဒီလိုေလးေတွ ြခမ်းထားလိုက်ပါတယ်.(သွားေရကျချင်စရာေလးေနာ် ) :)
သန့်စင်ဆားနယ်ြပီး ပုဇွန်
ပုဇွန်ေလးကိုေတာ့ ဘာညာဘာညာ လုပ်ြပီး သန့်စင်ြပီး ခုလို ပဲငံြပာရည်အြကည်၊ ဆား၊ အသားမှုန့် တို့နဲ့ နယ်ြပီး ထားလိုက်ပါတယ်..
ဥနီ၊ ငရုပ်ပွ၊ ေြပာင်းဖူးေစ့
ပံုမှာပါတဲ့အတိုင်း ငရုပ်ပွစိမ်း၊ ေြပာင်းဖူးေသး( Baby Corn) က မရလို့ ေြပာင်းဖူးအြကီးကိုဘဲ အေစ့ေတွ ေချွထည့်ပါတယ်.. ဥနီကေတာ့ ကိုယ့်အိုင်ဒီယာနဲ့ ကိုယ်ထည့်လိုက်ပါတယ်.. အေရာင်စံုေအာင်လို့ပါ။ :)
ပုဇွန်၊ ဥနီ၊ ေြပာင်းဖူး
ပထမဦးစွာ ဆားနယ်ထားတဲ့ ပုဇွန်ေတွကို ထည့်ေြကာ်ပါတယ်.. ပုဇွန်ကျက်ခါနီးမှာမှ ြကက်သွန်ြဖူ ၃မွှာေလာက်ကို ဓါးြပားရိုက်ထည့်ပါတယ်.. ြပီးေတာ့ ဥနီနဲ့ ေြပာင်းဖူးေလးေတွကို ထည့်ေြကာ်ပါတယ်..
ငရုပ်ပွကိုထည့်လိုက်ပါြပီ။ ေရအနည်းငယ်ထည့်ပါတယ်..
ေကာ်မှုန့်၊ ဗနီဂါ၊ သြကား၊ ခရမ်းချဉ်သီးေဆာ့ ထည့်ြပီးပံု
ပံုမှာြမင်ရသလို ေကာ်မှုန့် အနည်းငယ်ကို ေရေအးနဲ့ အရည်ေဖျာ်၊ ဗနီဂါအချဉ်ရည်၊ သြကား၊ ခရမ်းချဉ်သီးေဆာ့ အနည်းငယ်တို့ကို ထည့်လိုက်ပါတယ်.. အရသာ အေပါ့အငံြမည်းြပီး လိုတာ ထပ်ထည့်ပါ။
အပ်ချေလာင်... ပုဇွန်စေတာ်ဘယ်ရီချိုချဉ်ေြကာ် ထွက်လာပါြပီ။
အေပါ်ဆံုးက ပံုအတိုင်း တစ်ထပ်တည်းမြဖစ်ေပမဲ့လည်း ခုလိုေလးအတိုင်းလည်း အနီ၊ အဝါ၊ အစိမ်းေလးေတွနဲ့ စားချင်စဖွယ်ေလးပါေနာ်.. ဧည့်သည်လာရင် လက်စွမ်းြပြပီး ဧည့်ခံလို့ေကာင်းမဲ့ ရာသီေပါ်ဟင်းတစ်ခွက်ပါ။ ခုလို စေတာ်ဘယ်ရီသီးေလးေတွေပါ်ချိန်မှသာ ချက်စားလို့ ရတာမို့ ရာသီဟင်းလို့ဘဲ ေြပာရမှာပါ။ ချိုချိုချဉ်ချဉ်ေလးနဲ့ ခံတွင်းေတွ့စရာ ပုဇွန်နဲ့ စေတာ်ဘယ်ရီကို ချိုချဉ်ေြကာ်ထားတဲ့ ဟင်းတစ်ခွက် ြဖစ်ပါတယ်ရှင်။
ေနာက်တစ်ပံု
ဒီပံုေလးကေတာ့ ပုဇွန်စေတာ်ဘယ်ရီ မတင်ေသးဘူးလားလို့ မတင်ခင်ကတည်းက သွားေရ တြမားြမားနဲ့ လာလာေမျှာ်ေနတဲ့ ဟင်းချက်ေကာင်း သူေလးေတွအတွက်ပါ။ :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ်
ဟင်းချက်ရမှာ ပျင်းတဲ့ေန့ (ဒါမှမဟုတ်) ဧည့်သည်က ေရာက်ေနြပီ။ ဟင်းချက်ဖို့ အချိန်မမှီေတာ့တာဘဲြဖစ်ြဖစ် အပျင်းေြပစားဖို့ဘဲ ြဖစ်ြဖစ် စားလို့ေကာင်းတဲ့ ပုန်းရည်ြကီးနဲ့ ထမင်းသုပ်ပံုေလးကို လက်ေဆာင်ေပးပါဦးမယ်..
နယ်ေတာ့မည့် ထမင်းသုပ်
ပံုမှာပါတဲ့အတိုင်းပါဘဲ.. ထမင်းကို (စားမဲ့လူအေရအတွက်နဲ့ ခန့်မှန်းထည့်ပါ။) ြကက်သွန်နီ ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ ငရုပ်သီးစိမ်း၊ ပုဇွန်ေြခာက်၊ ဆား၊ အသားမှုန့်( အချိုမှုန့်) ၊ ပဲငံြပာရည်၊ ပုန်းရည်ြကီး၊ ဆီ ၊ ေြမပဲဆန်ေထာင်း တို့ကို ေရာနယ်ဖို့ အဆင်သင့်ြပင်ပါတယ်.. ပုန်းရည်ြကီးကေတာ့ ကျွန်မဆီမှာ အထုပ်နဲ့လာတဲ့ အေြခာက်မှုန့်ဘဲ ရှိတဲ့အတွက် အဲဒါကို အရည်ေဖျာ်ထားြပီး ထည့်ပါတယ်..
ေရာသမေမွှ
အားလံုးေရာနယ်ြပီးေတာ့ စားချင်စဖွယ် ဒီလိုေလးပါ။ နံနံပင်ေလးပါ ထည့်နယ်ထားပါတယ်.. အရသာ အေပါ့အငံေတာ့ စိတ်ြကိုက် ထပ်ထည့်ေပါ့ေနာ်... ြပီးသွားပါြပီ။ ဒါေပမဲ့ ဧည့်သည်ကို ဒီလို ဇလံုလိုက်ြကီး ချေကျွးရင် ဘယ်ေကာင်းပါ့မလဲေနာ်.. ပန်းကန်ေလးနဲ့ လှလှပပေလး ထည့်ေကျွးမယ်ေလ (အမှန်ေတာ့ ကိုယ့်အတွက် မချန်ဘဲ အားလံုးစားသွားမှာစိုးလို့ပါ။) :)
ဟမ်း............ ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ် လှလှေလး ရပါြပီ။
ပန်းကန်လံုး တစ်ခုထဲကိုထည့် ၊ လက်ကေလးနဲ့ အသာဖိ၊ ြပီးေတာ့ ပန်းကန်ြပားတစ်ခုေပါ်ခုလို ေမှာက်ချလိုက်ပါတယ်.. ြပုတ်ထားတဲ့ ြကက်ဥေတွကို ေဘးနားမှာ အလှဆင်၊ ြကက်သွန်ြမိတ်၊ ငရုပ်သီး၊ ြကက်သွန်ြဖူတို့ကို စီရရီေလးထည့်.. ေဟာ လှလဲလှ စားချင်စဖွယ်လဲြဖစ်တဲ့ ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ်ရြပီေပါ့ေနာ်။ အစားအေသာက် ြပင်ဆင်ချက်ြပုတ်ရာမှာ အရသာရှိရံုနဲ့ မြပီးေသးပါဘူးတဲ့ .. စားချင်စဖွယ် မျက်စိပသာဒ ြဖစ်ဖို့လည်း လိုပါေသးတယ်တဲ့။ ( ြကည့်ဖူးတဲ့ ကိုးရီးယားကားထဲက စားဖိုမှူးက ေြပာတာပါ) :) :)
ေနာက်တစ်ပံု လာထား
ဒါေပမဲ့ ကျွန်မေတာ့ စားဖိုမှူးေြပာတာ လက်ခံပါတယ်.. အေပါ်က ဇလံုြကီးထဲကနဲ့စာရင် ပန်းကန်ြပားေလးထဲက ထမင်းသုပ်က ပိုြပီး စားချင်စဖွယ် မြဖစ်ဘူးလားရှင်။ အရသာချင်း တူဦးေတာ့ေတာင် အြမင်လှလှေလးက ပိုြပီး ဆွဲေဆာင်မှု ရှိပါတယ်ေနာ်.. ဟုတ်တယ်ဟုတ်း)
ဒီပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ် ြဖစ်ေြမာက်ဖို့အတွက်ေတာ့ ပုန်းရည်ြကီးထုပ်၊ မုန့်ဟင်းခါးထုပ်များ၊ အြခားေသာ စားေသာက်ဖွယ်ရာများနဲ့ ကျွန်မအလိုချင်ဆံုး စာအုပ်များကို မြဖစ်ြဖစ်ေအာင် ရှာြပီး ပို့ေပးေသာ ချစ်စွာေသာ အစ်မ မြမေသွးနီကို ေကျးဇူးအထူးတင်ပါေြကာင်း ေြပာြကားပါရေစရှင်။
စားေကာင်းေသာက်ဖွယ်များြဖင့် စိတ်ချမ်းသာ ကိုယ်ကျန်းမာ ရှိြကပါေစရှင်။
25 comments:
အမေရ စားချင်လိုက်တာ ဟင့် ခုေတာ့ ပံုေတွကိုပဲြကည့်ြပီး သားေရကျေနရတယ်. ..
စားချင်တယ် .... စားချင်တယ် .... စားချင်တယ် ေချာေရ ....
လုပ်တတ်လိုက်တာေနာ်။ ြပင်ဆင်ထားတာလဲ လှတယ်။
စေတာ်ဘယ်ရီေတာ့ ဒီမှာေပါ်ေသးဘူး။
ပုန်းရည်ြကီးေြခာက်မှုန့်ေတွ ဗမာြပည်က ပို့ထားလို့ ထမင်းသုပ်လုပ်စားအံုးမယ်။
ပုစွန်ချိုချဉ်ေြကာ်နဲ့ ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ် စားသွားြပီ.. :)
အစားအေသာက်ေတွနဲ့နှိပ်စက်ေနတယ်။
ဘယ်လိုဖစ်ဖစ်..ချက်နည်းြပုတ်နည်းေလးေတွ
အတွက်..ေကျးဇူးပါ။မမေရ..
ြပန်ရင် သင်တန်းလာတက်မယ်။
ခင်တဲ့
ခိုင်နုငယ်
အစ်မေချာေရ...ပါင်း အဆန်းေလး ြဖစ်တဲ့ ပုဇွန်စေတာ်ဘယ်ရီ ချိုချဉ်ေြကာ်ကို ြမည်းြကည့်သွားတယ်။ ပါင့်...ပုန်းရည်ြကီး မစားရတာ ဘယ်နှစ်နှစ် ရှိြပီလဲ မသိး( ပုန်းရည်ြကီး ထမင်းသုပ်ကို သွားေရကျသွားတယ်။
အယ် သူကလည်းြကွားလိုက်တာေနာ် :(
ြမန်မာမေြပာရဘူး ေကာ်ပီရတယ်ေပါ့ဟုတ်လား:P
ဒါနဲ့ မချက်ခင်ကတည်းက ေြကာ်ြငာတာ အခုမှ
ဘေလာဂ့်ေပါ် ေရာက်တယ်။ ဘာအရသာမှ မရှိေတာ့ဘူး
ပံုထဲက ပန်ကန်ေတွထဲမှာ :) ဘေလာဂ့်ေပါ်မေရာက်
ခင်ကတည်း ခဏခဏ သေရယိုြပီး အရသာ စုပ်ပလိုက်တယ်
ဟဟ ငါကွ။ ပုန်းရည်ြကီး ထမင်းသုပ် ေတာ်ေတာ် စိတ်ဝင်စား
သွားတယ်။ စားချင်စရာေလးေနာ် ကိုယ်လည်း ြမန်မာပီပီ ေကာ်ပီ
ပါရေစေနာ် ေချာ :) ေြမပဲဆံက ရေစ့နဲ့ တြခမ်း၊ ြကက်ဥက ၉စိတ်၊
ြကက်သွန်မိတ် တိုရှည်က ၄ပင်၊ ငရုတ်သီးစိမ်း မိသားစုက ၄ေတာင့်
ြကက်သွန်ြဖူက ၃မွှာနဲ့ အလှဆင်ထားေသာ ပုန်းရည်ြကီး ထမင်းသုပ်ကို
ေကာ်ပီပါတယ် ။ ေနာက်ေန့ လုပ်စားပါ့မယ် :)))) :DDDDD :PPPPPP
မေချာရာ ... အြပင်သွားေနရလို့ မနက်စာခုမှစားမှာ ..
မစားခင်ဖတ်လိုက်ေတာ့ ပိုလို့ ပိုလို့ စားချင်လာြပီ၊
ဟင်းြပင်ဆင်ထားတာလည်းလှလိုက်တာ .. ပုန်းရည်ြကီးအရမ်းြကိုက်တာ
ြပင်ထားတဲ့ တစ်ပွဲစာကေတာ့ မဝဘူး အများြကီးစားချင်တယ်။
ချစ်တဲ့
ရန်ကုန်မှာ အေဆာင်ေနရတဲ့ ကျေနာ့်အတွက်ေတာ့ အရမ်းေကာင်းမဲ့ ဟင်းခွက်ေတွ ြဖစ်ေနမှာ အမှန်ပဲ မေချာရ..
အင်း...
အားလံုးကရှယ်တကာ့ရှယ်ေတွြကီးမို့
ရှယ်ေရ.. အဲ .ရှာရည် ကျသွားတယ်ဗျိုး..။
ဗိုက်ေတာင်ဆာလာတယ်…….။
ချက်နည်းများ ေသချာမှတ်သွားေြကာင်း
ြကက်သွန်နဲ့ ငရုပ်သီးများေနာ်……..ဟမ်း
ခင်မင်ြခင်းအားြဖင့်…….
ဏီလင်းညို
လုပ်စားြကည့်ဦးမှ ေချာေရ ပံုေတွက အေတာ် ဆွဲေဆာင်တယ်ဟ...:)
ေချာတို့က လုပ်လိုက်ရင် အဆန်းြကီးပဲ ဆရာ... ဒါေပမဲ့ ပုဇွန်ဟင်းသက်သက် စေတာ်ဘယ်ရီ သက်သက်ပဲ စားချင်တယ်း)
ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ်ကေတာ့ နက်ြဖန်လုပ်စားြကည့်မယ်ေနာ် ြပီးရင် အေြကာင်းြပန်ြကားမယ် ဟဲဟဲ
ပုဇွန်ေတာ့ ဘာနဲ့ချက်ချက် သေဘာကျတယ်။
မြကိုက်တဲ့ ြကက်ဟင်းခါးသီးနဲ့ ေရာချက်ရင်ေတာင် ပုဇွန်ေတာ့ ေရွးစားလိုက်တာပဲ။
ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ် ြမင်ေတာ့ ငယ်ငယ်က ငရုတ်သီးစပ်စပ်နဲ့ သုတ်စားခဲ့တာ ြပန်သတိရမိတယ်။
ပံုေတွအြမင်အရေတာ့ စားေကာင်းမယ့်ပံုပဲ။
ချိုအိေမွှးြကိုင်ေနမှာပဲ စားချင်လိုက်တာဗျာ
လုပ်ြပန်ြပီ
ဟိုး ေအာက်နားေလးဆီက ေရာသမေမွှေလး ရှလွတ်ြဖစ်သွားတယ်
ဒီမှာ ခရီးသွားရင်းလက်စနဲ့ဆိုေတာ့ အစားဂျီးများတဲ့ညီနဲ့ ေတွ့ြပီဗျာ
အဲဒီမှာ မြကီးေချာလက်ရာေတွ ေတွ့တာပဲ ေတွ့တာပဲ..အဲဒါ အဲဒါ..:P
ဒီေန့ ရံုးမှာအလုပ်များေနလို့ ဘေလာ့ေတွမလည်ြဖစ်ဘူး။ အိမ်ြပန်ေရာက် ြဖစ်သလို dinner စားြပီးမှ ည ၁၂ နာရီေလာက်မှ online ေပါ်ေရာက်...မေချာ ဘေလာ့ကိုလဲအဖွင့်
ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုတ် ...ရှလွတ် ရှလွတ်..
ဘာတဲ့... စေတာ်ဘယ်ရီ ပုဇွန် ချိုချဉ်ေြကာ်....
ဟင့်...
အိပ်ခါနီးကို ဂယ်ပဲ နှိပ်စက်တယ်..
အမေချာေရ...
ြမင်ရရံုနဲ့တင် ဘဝင်ချမ်းြမ စားချင်လှပါြပီ။ ဖားကန့်ကို အလည်လာတဲ့အခါ ချက်ေကျွး သုပ်ေကျွးဖို့ မေမ့နဲ့ဦးေနာ်။ ဒါေပမဲ့ အမေချာကလဲ ဇာတိမှာ သိပ်ြမဲပံုမေပါ်ပါဘူး။ ဒါနဲ့။ တင်းပလိတ်ေတွ ေြပာင်းလို့ပါလား။ မျက်စိေတာင် လည်သွားတယ်။ ေြပာင်းေြပာင်းချင်းဆိုေတာ့ တစ်မျိုးြကီးဘဲေနာ် အမ။ အစိမ်းေရာင်လွင်ြပင်ဆိုတဲံ နာမည်ေလးနှင့် အစိမ်းေရာင် တင်းပလိတ်ကေလးနဲ့က မျက်စိထဲ စွဲေနတာလဲ ပါမှာေပါ့ေလ။
ေပျာ်ရွှင်ပါေစ။
ခင်မင်လျက်
စေတာ်ဘယ်ရီနဲ့ မစားဖူးဖူးမမ
ပုန်းရည်ြကည်ေတာ့အြကိုက် ပုန်းရည်ြကည်နဲ့များထမင်းစားရရင် စိတ်ကိုချမ်းသာလို့တမယ်တည်းနဲ့အဆင်ေြပတယ်ေလ။
သာယာချမ်းေြမ့ပါေစရှင်း
မိုး
ချိုချဉ်ေြကာက်ကိုြကိုက်တယ်ဗျ-စေတာ်ဘယ်ရီချိုချဉ်ေြကာ်
ကိုေတာ့မစားဘူးေသးဘူး-အားရင်ချက်စားြကည့်မယ်-အခုေတာ့သားရည်ယိုသွားတယ်-
ေနာက်တစ်ခုကေတာ့ေတာင်းေတာင်းပန်ပန်နဲ့ေတာင်းဆိုပါရ
ေစခင်ဗျာ-
ကျေနာ်လည်းစားချင်သလိုတစ်ြခားြမန်မာေတွ
(အထူးသြဖင့်အညာသားေတွ)ေတာင်းဆိုချင်တာပါ။
အဲဒါကေတာ့ “ မုန့်ေပါင်း ” လုပ်နည်းကေလးတင်ေပး
ပါလားဗျာ-ေတာ်ေတာ်ကေလးစားချင်လို့ပါ။
“ ေရွှစင်ဦး ” ကိုလည်းေတာင်းဆိုဘူးပါတယ်-
သူမအားဘူးထင်တယ်-မတင်ေသးဘူး-
အဲဒါ “ ေချာအစိမ်းေရာင်လွင်ြပင် ” ကများတင်ေပး
တင်ရင်တင်ေပးပါလားခင်ဗျာ-
အထူးမှတ်ချက်ကေတာ့ “ ကိုြကီးေကျာက် ” ကလည်းစားချင်တယ်လို့ေြပာဘူးတယ်ဗျ-
မယံုရင်ေမးြကည့်လိုက်ပါခင်ဗျာ-တကယ်ေြပာတာပါ။
ေကျးဇူးတင်လျက်
အညာသားများကိုယ်စား
ဂျစ်တူး(မံုရွာ)
မေချာလဲ အချက်အြပုတ်ဝါသနာပါြပီး လက်ရာလဲေြမာက်မယ့်ပံုစံရှိတယ်း)
လမ်းြကံုရင်ေတာ့ အိမ်လည်လာဦးမယ်လို့ စဉ်းစားမိသား ဟဲ ဟဲ ... ေလာေလာဆည်ေတာ့ သေရကျြပီး အေဝးကေန လှမ်းေမျှာ်သွားပီေနာ်
မေချာေရ.. စေတာ်ဘယ်ရီ သွားဝယ်ြပီး တစ်ခွက်ေတာ့ ချက်လိုက်ဦးမယ်ဂျာ.. ေကျးေကျးပဲ..
စေတာ်ဘယ်ရီ ြကိုက်ပါသည် ။ ပုဇွန် လည်း ြကိုက်ပါသည် ။ ဒီ၂မျိုး တွဲဖက်ြပီး ဟင်းချက်တာကို ခုမှ ြမင်ဖူး ြကားဖူးပါသြဖင့် ပံု များ ကို ြကည့်ြပီး .. ဂလု ဂလွတ် ... အစာအိမ်မှ အက်ဆစ်ဓါတ်များ အထွက်များလာပါသြဖင့် ..ေလာေလာဆယ် ကိုယ့်ေရှ့တွင်ရှိေနေသာ ေရ တခွက် ကို အြမန်ဆံုးေသာက်ြပီး စိတ်ေြဖလိုက်ရပါသည် ...၊
( ဒါေတာင် ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုပ် ၊မြကည့်ရေသးဘူး ေနာ်၊ ေနာက်ထပ် ေရတခွက် အြမန်သွားခပ်ထားအံုးမှပဲ .. ) ..း))
ခင်တဲ့ မကိ
လာထား...တစ်မျိုးြပီးတစ်မျိုး :) အကုန်လံုးဝါးမယ် တယ်တဲ့တယ်... :)
ခင်တဲ့(ဖိုးြကယ်)
ပို့စ်ဖတ်ရင်း ရှလွတ် ကနဲ ြဖစ်ရပါေြကာင်း။
ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုတ် ချဉ်၊ ငန်၊စပ်ေလး လုပ်စားမယ်..။
ေတာ်ေတာ်နှိပ်စက်တဲ့..ေချာ..။
P.S : ဘေလာ့စေပါ့နှင့်ကွန်မန့်အခုလို လွယ်လွယ်ကူေပးနိုင်တာ ေချာရဲ့ ဆိုက်တခုပဲရှိတယ်ေချာေရ..။ မိုက်သဟ !
ပုန်းရည်ြကီးထမင်းသုတ် မစားဖူးဘူး ...
သုတ်စားဦးမယ် ... ဟ ဟ
မိုက်တယ် ရှယ်ပဲ .......
(ဒါနဲ့ စကားမစပ် အမေရ my love cafe က ကိုသိဂင်္ါရကို မှတ်မိမလား ... သူက MLC ကလူေတွ ြပန်စုချင်လို့တဲ့ )
Post a Comment