ဒီေန့ေတာ့ အစားအေသာက် ကဏ္ဍအတွက် ခုလိုေဆာင်းရာသီမှသာ စားနိုင်တဲ့ ရာသီစာ စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်ကို လက်ေဆာင်ေပးချင်ပါတယ်ရှင်။
စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်
ပထမဦးဆံုး စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်ဖို့အတွက် အသားတစ်မျိုးမျိုးနဲ့ အသီးအရွက်ေတွကို ြပင်ဆင်ပါမယ်.. အသားနဲ့ မေြကာ်လိုသူများ အသီးအရွက်ေတွချည်း သပ်သပ်လွတ်လည်း ေြကာ်နိုင်ပါတယ်။
အသီးအနှံများနှင့် ြကက်အူေချာင်း
ပံုထဲမှာေတာ့ စေတာ်ဘယ်ရီထမင်းေြကာ်ဖို့ အတွက် ြပင်ဆင်ထားတဲ့ အသီးအနှံေတွပါ။ ြကက်သား၊ ဝက်သား ြကိုက်ရာသံုးနိုင်သလို ဒီမှာေတာ့ ြကက်အူေချာင်းကိုသာ သံုးထားပါတယ်.. အသီးအရွက် ေတွကေတာ့ မှို၊ ဘရိုကိုလီ (ပန်းမုန်လာစိမ်း) ၊ စေတာ်ဘယ်ရီသီး၊ ေြပာင်းဖူး၊ ပဲသီး၊ ငရုပ်ပွစိမ်း၊ ဥနီ၊ အညိုေရာင်ကေတာ့ ေရညှိြဖစ်ပါတယ်.. မရှိရင်ြဖစ်ြဖစ် မြကိုက်ရင်ြဖစ်ြဖစ် မထည့်ဘဲလဲ ြဖစ်ပါတယ်.. အသီးအနှံကိုလည်း မိမိမှာ ရှိတဲ့ အသီးအနှံေလးေတွ နှစ်သက်သလို ထည့်နိုင်ပါတယ်.. ြကက်ဥထည့်ချင်ရင် ြကက်ဥ ၂လံုးေလာက်ကို ေဖာက်ြပီး ခွက်တစ်ခုထဲ ခေလာက်လို့ အရင်ေြကာ်ထားြပီး ြကက်ဥေြကာ်ကို ပါးပါးလှီးထားပါတယ်.
ထမင်းကိုေတာ့ မေြကာ်ခင်မှာ ေချမွြပီး ဆား၊ ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ပဲငံြပာရည်တို့နဲ့ နယ်ထားပါတယ်..
အသီးအရွက်ေတွ ေြကာ်ပါတယ်.
ပထမဦးဆံုး အသားြပားေတွကို အရင်ေြကာ်ပါတယ်.. ဝက်သား၊ ြကက်သားနဲ့ ေြကာ်မယ်ဆိုရင်လည်း အသားကို အရင်ေြကာ်ပါတယ်.. ကျက်ရင်ဆယ်ထားြပီး ြကက်သွန်ြဖူ၊ ဂျင်းတို့ကို အရင်ထည့် အသီးအရွက်ထည့် ေြကာ်ပါတယ်.. အသားကို ြပန်ထည့်ေြကာ်ပါတယ်..
ြကက်ဥထည့်ေြကာ်ြပီ
ြပီးေတာ့မှ အေစာက ေြကာ်ြပီး ပါးပါးလှီးထားတဲ့ ြကက်ဥကိုထည့်ေြကာ်ပါတယ်.. ြပီးေတာ့ နယ်ထားတဲ့ ထမင်းေတွကို ထည့်ြပီး ေြကာ်ပါတယ်.. ငရုပ်ေကာင်းေလး နည်းနည်းထည့်ပါတယ်.. အနံ့ေလး ေမွှးေနေအာင်ပါ။
ေနာက်ဆံုးမှ သူလာတယ်..
ထမင်းထည့်ြပီးေြကာ်လို့ အေပါ့အငံြမည်းလို့ လိုတာထပ်ထည့်ြပီး မီးေပါ်က ချကာနီးမှာ မထူမပါး လှီးထားတဲ့ စေတာ်ဘယ်ရီေတွကို ထည့်ေမွှြပီး ချလိုက်ပါတယ်.. ချြပီးတာနဲ့ ချက်ြခင်းစားမှ စေတာ်ဘယ်ရီေလးေတွ အရည်မေပျာ်ဘဲ ရှိေနမှာပါ။ ချကာနီးမှ မထည့်ဘဲ အေစာကတည်းက ထည့်ရင် မီးတအားြပင်းြပင်းနဲ့ဆို အသီးေတွ အရည်ေပျာ်ကုန်ပါလိမ့်မယ်..
စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်
ထံုးစံအတိုင်း ထမင်းေြကာ်ကို အလှဆင်ထားပါတယ်. ထမင်းေြကာ်ကို ပန်းကန်လံုးတစ်ခုထဲ ဖိထည့် လက်နဲ့ အသာသိပ်ြပီး ပန်းကန်ြပားေပါ် ေမှာက်ချလိုက်ပါတယ်.. ခုလို ခပ်လံုးလံုးေလး ြဖစ်ေအာင် ေပါ့ေနာ်.. ြပီးေတာ့ ဥနီနဲ့ သခွားသီးနဲ့ အလှဆင်ပါတယ်။ ြကက်ဥကို မမဲေအာင်၊ မညိုေအာင် ြဖူြဖူေဖွးေဖွးေလး ေြကာ်ြပီး ေဘးနားမှာ ေနရာချပါတယ်.. သီးသန့်ချန်ထားတဲ့ စေတာ်ဘယ်ရီသီးေလးေတွကို ခုလို ပါးပါးလှီးြပီး ထမင်းေြကာ်အေပါ်မှာ အလှဆင်လိုက်ပါတယ်.. ဒါဆို စေတာ်ဘယ်ရီသီးနဲ့ အြခားအသီးအနှံေတွ ပါဝင်တဲ့ စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်ရပါတယ်..
ြကက်ဥကို မညိုသွားေအာင်၊ အနားေတွ မတူးေအာင်၊ မကျက်တကျက် ြဖူြဖူေဖွးေဖွးြဖစ်ေအာင် ေြကာ်နည်းကေတာ့ ဆီကိုပူေအာင်တည်ြပီးတာနဲ့ နည်းနည်း အေအးြပန်ခံပါတယ်.. ြပီးေတာ့မှ ြကက်ဥကို ေဖာက်ထည့်လိုက်ပါတယ်.. ဆီေအးေနရင် မီး မျှဉ်းမျှဉ်းေလးနဲ့ ြဖည်းြဖည်းအပူေပးပါ။ ပူေနေသးရင်ေတာ့ မီးခလုပ် မဖွင့်ေတာ့ဘဲ သူ့အပူချိန်ေလးနဲ့သူ ေြဖးေြဖး ထားလိုက်ရင် ြကက်ဥဟာ ြဖူြဖူေဖွးေဖွးနဲ့ လှလှေလး ကျက်သွားပါမယ်..
မဝမှာစိုးလို့ ေနာက်တစ်ပွဲ
စေတာ်ဘယ်ရီထမင်းေြကာ်လိုဘဲ နာနတ်သီး ထမင်းေြကာ်ကိုလည်း ေြကာ်စားနိုင်ပါတယ်.
နာနတ်သီးထမင်းေြကာ်
နာနတ်သီးေပါ်ချိန်တုန်းက ေြကာ်စားခဲ့တဲ့ နာနတ်သီး ထမင်းေြကာ်ပါ။ အဲဒီတုန်းက မတင်ြဖစ်ဘဲ ခုမှေပါင်းြပီး တင်ေပးလိုက်ပါတယ်ေနာ်.. အေပါ်မှာ ငရုပ်ေကာင်းမှုန့်ေလးေတွ ြဖူးထားပါတယ်.. ြပီးေတာ့ အဲဒီချိန်တုန်းက ဓာတ်ပံုရိုက်ထားလိုက်မိေပမဲ့ လှတပတ မြပင်လိုက်ရပါဘူး.. ြဖစ်သလိုေပါ့ေနာ်။ နာနတ်သီး ထမင်းေြကာ်ဟာ ချိုချိုချဉ်ချဉ်ေလးနဲ့ အရသာ တစ်မူထူးြပီး စားလို့ ေကာင်းပါတယ်။။
************@**************
ပန်းပွင့်သုပ်
ေနာက်ထပ် ဟင်းတစ်မျိုးက ပန်းပွင့်လို့ ေခါ်ြကတဲ့ ပန်းမံုလာ( မုန်လာပန်းပွင့်) သုပ်ြဖစ်ပါတယ်.. ပန်းပွင့်သုပ်ဖို့ မုန်လာပန်းေတွကို အေနေတာ်အရွယ်ေလးေတွ ဖဲ့ထားပါတယ်..
ေရေဆးြပီးြပီ
ြပုတ်ပါတယ်..
ပန်းပွင့်ေတွကို ေရေနွးဆူဆူနဲ့ ြပုတ်ပါတယ်.. ြကာြကာ မြပုတ်ဘဲ မေပျာ့ခင်မှာ ဆယ်ယူြပီး ေရေအးနဲ့ စိမ်လိုက်ပါတယ်.. ေပျာ့သွားရင် စားမေကာင်းပါ။ ခပ်မာမာ အေနအထားမှာ ဆယ်ယူပါ။
သုပ်ဖို့ြပင်
ေရေအးနဲ့စိမ်ထားတဲ့ ပန်းပွင့်ကို ေရစစ်ြပီး ဥနီ၊ သခွားသီး၊ ြကက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ ငရုပ်သီးစိမ်း၊ နံနံ တို့ကို ထည့်ပါတယ်..
စံုေအာင်ထည့်
နှမ်း၊ ေြမပဲေထာင်း၊ ပဲမှုန့်၊ ဆီကျက်၊ ပုဇွန်ေြခာက်၊ ဆား၊ အချိုမှုန့် ( ဟင်းခတ်မှုန့်)၊ ပဲငံြပာရည်၊ သံပုရာသီး၊ နှမ်းဆီ( ရှိလျှင်) အနည်းငယ်ထည့်ပါတယ်.. အဆာပလာစံုလျှင် နယ်လို့ ရပါြပီ။
ချဉ်ချဉ်စပ်စပ် ပန်းပွင့်ေခါ် ပန်းမုန်လာသုပ်ပါ
လိုက်ပွဲ..
စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်နဲ့ ပန်းပွင့်သုပ်က ဒီတစ်ပတ် Sunday Special ပါ။ ေနာက်အပတ် အစားအေသာက် ကဏ္ဍမှာ အြခား ဟင်းေလးေတွနဲ့ ြပန်လည် ဆံုေတွ့ြကပါဦးစို့ေနာ်.။
ပိတ်ရက်မှာ စားေကာင်းေသာက်ဖွယ်များြဖင့် ေပျာ်ရွှင်ချမ်းေြမ့ြကပါေစရှင်။
28 comments:
အစ်မေချာရဲ့ စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်ေလး လာစားပါတယ်။ အစ်မက ထမင်းပါင်း ချက်ရင် စေတာ်ဘယ်ရီ ေတာ်ေတာ်ထည့်တယ်ေနာ်။ ပိါုတစ်ေခါက်ကလည်း စေတာ်ဘယ်ရီ ပုဇွန်ေြကာ် ထင်တယ်။ ရို့စ် အတွက်ေတာ့ အဆန်းြဖစ်ေနတယ်။ ပန်းမုန်လာလို့ ေခါ်တာလား။ ရိ်ု့စ်တို့ေတွေတာ့ ပန်းေဂါ်ဖီလို့ ေခါ်တယ်။
စေတာ်ဘယ်ရီထည့်ြပီး မေြကာ်ဖူးဘူး.. ပန်းမုန်လာလည်း မသုပ်ဖူးဘူး.. ဟိဟိ.. အခု မမေချာဆီက နည်းရြပီ.. ချစ်ချစ်က အခုပဲ လာြကည့်ရင်းနဲ့ ေြပာသွားတယ်.. မမေချာရဲ့ ပန်းမုန်လာသုပ် စားချင်တယ်တဲ့.. :)
ပန်းမုန်လာသုပ်စားချင်တယ်
အသုပ်ဆ်ိုြကိုက်တယ် :)
အိပ်ခါနီးမှ လာဖတ်မိြပီး ရှလွတ်သွားတယ်။
ထမင်းေြကာ်ကို ြပင်ဆင်ထားတာ လှမှလှ။
နာနတ်သီးထည့်ေြကာ်တာေတာ့ ြကိုက်ဖူး သိလား။ ချိုတိုတိုနဲ့မို့။
စေတာ်ဘယ်ရီထည့်ေြကာ်တာေတာ့ မစားဖူးဘူး။ သူကေတာ့ ချဉ်တင်တင် ေမွှးေတးေတး ြဖစ်မယ် ထင်တယ်။
ေဂါ်ဖီပန်းသုပ်ေတာ့ စိတ်ဝင်စားသား ... ေနာက်မှ စမ်းလုပ်ြကည့်အံုးမယ်။
ကိုြမြကီးလား ဘယ်သူလဲမသိဘူး ဆိုထားတဲ့ ဟိုသီချင်းေလး ဘာတဲ့... “ကိုယ့်အားနှိပ်စက်ြကသည်မို့လားကွယ်... ” ငှယ်ငှယ် .... လို့ပဲ ေအာ်သွားအိ....
(ပန်းပွင့်သုပ်ေတာ့ ြကိုက်တယ်)
ဗိုက်ဆာေနတုန်း ဒီကိုေရာက်လာလိုက်တာ ပိုဆာသွားတာပဲ... ခုချက်ြပထားတာ ၂ခုလံုး မေဗဒါ အြကိုက်ေတွြဖစ်မယ်ထင်တယ်... တခါမှ မစားဖူးပင်မဲ့ အဲလိုမျိုးေတွဆို ြကိုက်တယ်...
ပန်ေဂါ်ဖီကို သုတ်စားလို့ရတာ မသိဘူး... ေြကာ်ပဲစားတတ်တာ... ခုေတာ့ တစ်မျိုးသိသွားလို့ ေမေမကို စမ်းချက်ခိုင်းြကည့်မှပဲ... ဟိဟိ.... ေနာက်မို့ဆို ဒီဟင်းေတွချည်းထပ်ေနတယ်...
ဒါနဲ့ ဓာတ်ပံုေလးေတွရိုက်ထားတာလဲ Quality ေကာင်းလိုက်တာ... တကယ့် pro အတိုင်းပဲ... ဘာကင်မရာနဲ့ ရိုက်တာလဲဟင်... မေချာကိုသာ အိမ်ေခါ်ထားလိုက်ချင်တယ်... ေနာက်တစ်ခါချက်လို့ရှိရင် မေဗဒါကို မေချာအိမ်ေခါ်ထားလိုက်ေနာ်.. စိတ်ဆိုးဘူး... ဟဲ. ဟဲ...
စေတာ်ဘယ်ရီပင်ေအာက်မှာ ဟဟား
ကိုယ်တိတယ်ေနာ်ေချာ ရှင်ညာမယ်ေတာ့
မစဉ်းစားနဲ့ ဒါနဲ့အလွမ်းေြဖေနတာမှလား :P
စားဖူးဘူးကွယ်။ ချဉ်တင်တင်ဆိုရင်ေတာ့ ဟင့်အင်း
ပန်းမုန်လာသုပ်ေတာ့ အြကိုက်ေပါ့ စားြဖစ်တယ်။
Baby taster
ရိုစ့် > ပန်းေဂါ်ဖီလည်းေခါ်ပါတယ်. အစ်မတို့ဘက်ေတာ့ ပန်းမုန်လာ အေခါ်များလို့ အကျင့်ပါေနတား)
Sunny > ေကာင်းေကာင်းလုပ်ေကျွးလိုက်ေနာ်း)
စူးနွယ်ေလး> ပန်းမုန်လာသုပ်က စားေကာင်းတယ်
မေမ > သုပ်စားြကည့်ေနာ် အိပ်မက်ထဲေတာ့ ထည့်မမက်နဲ့
JUSTICE999BURMA >မနှိပ်စက်ပါဘူး နည်းနည်းပါးပါး သွားေရကျေအာင် လုပ်တာပါး)
မေဗဒါေလး > ဓာတ်ပံုက ဖုန်းနဲ့ဘဲ ရိုက်တာပါ။ ကင်မရာသီးသန့်နဲ့ဟုတ်ဘူး Sony W 595ပါ။ ေနာက်တစ်ခါ ချက်ရင် ေခါ်လိုက်မယ် လာြဖစ်ေအာင်လာခဲ့ေနာ်း)
Baby>> စေတာ်ဘယ်ရီပင်ေအာက်မှာ ပုရွက်ဆိတ်ကိုက်တဲ့ ဇာတ်လမ်းေတာ့ ြဖစ်နိုင်တယ်..း) ထမင်းေြကာ်က ချဉ်ဘူးေအ့ ချဉ်ချိုချိုေလး စားေကာင်းတယ်..
အားလံုး ေကျးဇူးပါေနာ်..
ြကည့်ရတာ စားေကာင်းမဲ့ပံုပဲ၊ ချက်ြကည့်အံုးမယ်
ြဖစ် မြဖစ်ေတာ့ မသိဘူး မေချာေရ ...
sunday special ပန်းမုန်လာသုပ် ြကိုက်တယ်၊ ပုဇွန်ေြခာက်မှုန့်လဲပါေတာ့ သိပ်ေကာင်းမှာပဲ၊ ပုဇွန်ေြခာက်မှုန့်မရှိလို့ ... ေမေမဝယ်ေကျွးေနကျ ပုဇွန်ေြခာက်မှုန့် မွမွေလးေတွ သတိရလိုက်တာ၊ လဘက်ေလးနဲ့စား သိပ်ေကာင်း၊ မေချာ ထမင်းေြကာ်လည်းြကိုက်တယ်၊ စထေရာ်ဘယ်ရီသီးကို မြကိုက်ဘူး၊ ေဖျာ်ေသာက်တာပဲြကိုက်တယ်၊ ြကက်ဥြဖူြဖူေြကာ် လည်းြကိုက်တယ်၊
ေနာက် sunday ေမျှာ်ရဦးေတာ့မည်၊
ချစ်တဲ့
စေတာ်ဘယ်ရီထမင်းေြကာ်နဲ့ ပန်းပွင့်သုပ် လာစားတယ် မမေချာေရ။ စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်ေလး က ြပင်ထားတာ လှလွန်းလို့ စားေတာင် မစားရက်ဘူး။
မျက်လံုးနဲ့ေကာ ပါးစပ်နဲ့ေကာ အရမ်းစားလို့ေကာင်းမယ့်ပံုပဲ လို့ ေတွးေနမိတယ်။ အသစ်အဆန်းစားစရာေလးကို သိရလို့ ေကျးဇူးတင်ပါတယ်။
စားချင်လိုက်တာကွာ...
တေယာက်တည်းကျေတာ့ ချက်စားရမှာ အဆင်မေြပဘူး.ပျင်းေနတာနဲ့..။
တခါမှအဲလိုထမင်းေြကာင် မစားဘူးဘူး။ လုပ်ေတာ့စားြကည့်ဦးမယ်..။
ြမတ်နိုး
စားချင်စဖွယ်ေလး ြပင်ဆင်ထားတာ လှလိုက်တာ
ပန်းပွင့်သုပ်က စားချင်စဖွယ်ေလး ။ စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်ကေတာ့ စေတာ်ဘယ်ရီသက်သက် ထမင်းေြကာ်သက်သက် ပိုြကိုက်မယ် ထင်တယ်း))
မေချာ
ဝရင်ေတာ့ မေချာတရားခံဗျာ
ဘာအသီးအနှံမဆို ြကိုက်တယ်
ခင်မင်တဲ့
seesein
မေချာ
ဝရင်ေတာ့ မေချာတရားခံဗျာ
ဘာအသီးအနှံမဆို ြကိုက်တယ်
ခင်မင်တဲ့
seesein
စားဖူးဖို့ ေနေနသာ ခုမှပဲ ြကား..ြကားဖူးေတာ့တယ်
ဘာတဲ့..စေတာ်ဘယ်ရီချစ်သဲရှင်..အဲ..ေယာင်လို့
စေတာ်ဘယ်ရီထမင်းေြကာ်တဲ့..။ နာနတ်သီးထမင်းေြကာ်တဲ့..။
အိမ်း....
စားရကံြကံုတဲ့တစ်ေန့မှပဲ မုတ်ဆိတ်ထမင်းေြကာ်စွဲေတာ့မယ်ထင်ပါရဲ့ေလ.။
အမေရ ဗိုက်ဆာဆာနဲ့. . လာစားပါတယ် မှားြပီ. . . လာဖတ်ပါတယ် :)
်facebook မှာစားြပီးြပီ ဒီမှာေနာက်တေခါက်ထပ်လာ
စားတယ် မမ :)
ကိုယ်တို့က ေနာက်ဆံုးပိတ်မှာ အိပ်နဲ့ကျန်တာေတွ ထည့်ြပီး ပါဆယ်ယူသွားမလို့..။
ဟီး..
အမှိုက်ေတွေြပာတာပါ လာသိမ်းေပးတာ...။
ေနာက်ကျသွားတယ် မေချာေရ..
အလုပ်ေတွပိေနလို့...
နာနတ်သီးထမင်းေြကာ် အရမ်းစားချင်တယ်သိလား..။
မေချာဆီလာလည်ရင် ေြကာ်ေကျွးေနာ်..။
စေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်းေြကာ်လဲ စားသွားတယ်။
ပန်းေဂါ်ဖီသုပ် လဲ ေလွးသွားတယ်။ အားရပါးရပဲ။
Sunday Special ကို Sunday အမီ လာေရာက်စားသံုးသွားပါတယ်။ ထမင်းကိုေတာင် ဒီလိုလှေအာင်ြပင်တယ်ဆိုရင် လူဆိုရင်ေတာ့ ဆိုဖွယ်ရာမရှိ.... :))
ေရွှေချာဆီ မလာပါဘူး မန့်လဲ မမန့်ဘူး စားလဲ မစားဘူး တကယ် မစားရလို့
အညင်ကိုကတ်တယ် တကယ်ပဲ တကယ်လဲ မေကျွးဖဲနဲ့ လူကို သွားရည်ယိုေအာင်လုပ်တယ် ကျင့်ပုတ် ဟွင့်
ေထာ်ဘူး ဒါြဗဲ...
မလာဘူးေနာ် ေရွှေချာအိမ်ကို တိတ်တိတ်ေလးြပန်သွားတယ်သိလား ေရွှေချာ မသိလိုက်ဘူးမလား ဟင်း ဟင်း
ေဟာေတာ်...
လာတာေနာက်ကျသွားြပီ... သူများေတွစားလို့ ကုန်ြပီထင်ပါတယ် အစ်မေချာေရ... ဗိုက်ထဲက ဂွီဂွီေတာင်ြမည်တယ်... သွားရည်ယိုလိုက်တာ...ထမင်းေြကာ်ေလးက ဆွဲေဆာင်မှုအရှိဆံုးပဲ.. ဂလု..ဂလု
စားလို့ေကာင်းလိုက်တာ
စိတ်ကူးယှဉ်ြကည့်တာပါ.........
လုပ်စားမယ် .....အဟုတ်..........ေကျးဇူးဘစ်ဘစ်ေနာ် အမ
ဗိုက်ဆာေနချိန် မဆင်ြခင်ဘဲ ြကည့်လိုက်မိတယ်။
ခုေတာ့ မုန့်ထရှာစားရေတာ့မယ်။
ေအာ်ေအာ် ... ြဖစ်ရေလကွယ် ဒီမျက်လံုး ကဲဟယ် .... ကဲဟယ် ဗိုက်ဆာချိန်မှ လာြကည့်မိသလား .... ဟွင့် မေချာတို့နှိပ်စက် ချက်ေြကာင့် သေရများကို သာတကွိကွိနှင့် မျိုချရင်း ဖတ်သွားပါေြကာင်း ဟွင့် မေချာေနာ် ဂယ်ပဲ ဂယ်ပဲ ပန်းမုန်လာသုတ် ကိုပိုြကိုက်တယ် ဂယ်ေြပာတာ ဟိဟိ
Post a Comment