စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်နဲ့​​ ပန်း​​ပွင့်​​သုပ်



ဒီ​​ေန့​​​ေတာ့​​ အစား​​အ​​ေသာက် ကဏ္ဍအတွက် ခုလို​​ေဆာင်း​​ရာသီမှသာ စား​​နိုင်တဲ့​​ ရာသီစာ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်ကို လက်​​ေဆာင်​​ေပး​​ချင်ပါတယ်ရှင်။


စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်


ပထမဦး​​ဆံုး​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်ဖို့​​အတွက် အသား​​တစ်မျိုး​​မျိုး​​နဲ့​​ အသီး​​အရွက်​​ေတွကို ြပင်ဆင်ပါမယ်.. အသား​​နဲ့​​ မ​​ေြကာ်လိုသူများ​​ အသီး​​အရွက်​​ေတွချည်း​​ သပ်သပ်လွတ်လည်း​​ ​​ေြကာ်နိုင်ပါတယ်။

အသီး​​အနှံများ​​နှင့်​​ ြကက်အူ​​ေချာင်း​​

ပံုထဲမှာ​​ေတာ့​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီထမင်း​​​ေြကာ်ဖို့​​ အတွက် ြပင်ဆင်ထား​​တဲ့​​ အသီး​​အနှံ​​ေတွပါ။ ြကက်သား​​၊​ ဝက်သား​​ ြကိုက်ရာသံုး​​နိုင်သလို ဒီမှာ​​ေတာ့​​  ြကက်အူ​​ေချာင်း​​ကိုသာ သံုး​​ထား​​ပါတယ်.. အသီး​​အရွက် ​​ေတွက​​ေတာ့​​ မှို၊​ ဘရိုကိုလီ (ပန်း​​မုန်လာစိမ်း​​)  ၊​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီသီး​​၊​ ​​ေြပာင်း​​ဖူး​​၊​ ပဲသီး​​၊​ ငရုပ်ပွစိမ်း​​၊​ ဥနီ၊​ အညို​​ေရာင်က​​ေတာ့​​ ​​ေရညှိြဖစ်ပါတယ်.. မရှိရင်ြဖစ်ြဖစ် မြကိုက်ရင်ြဖစ်ြဖစ် မထည့်​​ဘဲလဲ ြဖစ်ပါတယ်.. အသီး​​အနှံကိုလည်း​​ မိမိမှာ ရှိတဲ့​​ အသီး​​အနှံ​​ေလး​​​ေတွ နှစ်သက်သလို ထည့်​​နိုင်ပါတယ်.. ြကက်ဥထည့်​​ချင်ရင် ြကက်ဥ ၂လံုး​​​ေလာက်ကို ​​ေဖာက်ြပီး​​ ခွက်တစ်ခုထဲ ခ​​ေလာက်လို့​​ အရင်​​ေြကာ်ထား​​ြပီး​​ ြကက်ဥ​​ေြကာ်ကို ပါး​​ပါး​​လှီး​​ထား​​ပါတယ်.


ထမင်း​​ကို​​ေတာ့​​ မ​​ေြကာ်ခင်မှာ ​​ေချမွြပီး​​ ဆား​​၊​ ဟင်း​​ခတ်မှုန့်​​၊​ ပဲငံြပာရည်တို့​​နဲ့​​ နယ်ထား​​ပါတယ်.. 


အသီး​​အရွက်​​ေတွ ​​ေြကာ်ပါတယ်.  

ပထမဦး​​ဆံုး​​ အသား​​ြပား​​​ေတွကို အရင်​​ေြကာ်ပါတယ်.. ဝက်သား​​၊​ ြကက်သား​​နဲ့​​ ​​ေြကာ်မယ်ဆိုရင်လည်း​​ အသား​​ကို အရင်​​ေြကာ်ပါတယ်.. ကျက်ရင်ဆယ်ထား​​ြပီး​​ ြကက်သွန်ြဖူ၊​ ဂျင်း​​တို့​​ကို အရင်ထည့်​​ အသီး​​အရွက်ထည့်​​  ​​ေြကာ်ပါတယ်.. အသား​​ကို ြပန်ထည့်​​​ေြကာ်ပါတယ်..


ြကက်ဥထည့်​​​ေြကာ်ြပီ


 ြပီး​​​ေတာ့​​မှ အ​​ေစာက ​​ေြကာ်ြပီး​​ ပါး​​ပါး​​လှီး​​ထား​​တဲ့​​ ြကက်ဥကိုထည့်​​​ေြကာ်ပါတယ်.. ြပီး​​​ေတာ့​​ နယ်ထား​​တဲ့​​ ထမင်း​​​ေတွကို ထည့်​​ြပီး​​ ​​ေြကာ်ပါတယ်.. ငရုပ်​​ေကာင်း​​​ေလး​​ နည်း​​နည်း​​ထည့်​​ပါတယ်.. အနံ့​​​ေလး​​ ​​ေမွှး​​​ေန​​ေအာင်ပါ။


​​ေနာက်ဆံုး​​မှ သူလာတယ်..

ထမင်း​​ထည့်​​ြပီး​​​ေြကာ်လို့​​ အ​​ေပါ့​​အငံြမည်း​​လို့​​ လိုတာထပ်ထည့်​​ြပီး​​ မီး​​​ေပါ်က ချကာနီး​​မှာ မထူမပါး​​ လှီး​​ထား​​တဲ့​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ​​ေတွကို ထည့်​​​ေမွှြပီး​​ ချလိုက်ပါတယ်.. ချြပီး​​တာနဲ့​​ ချက်ြခင်း​​စား​​မှ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ​​ေလး​​​ေတွ အရည်မ​​ေပျာ်ဘဲ ရှိ​​ေနမှာပါ။ ချကာနီး​​မှ မထည့်​​ဘဲ အ​​ေစာကတည်း​​က ထည့်​​ရင် မီး​​တအား​​ြပင်း​​ြပင်း​​နဲ့​​ဆို အသီး​​​ေတွ အရည်​​ေပျာ်ကုန်ပါလိမ့်​​မယ်..


စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်

ထံုး​​စံအတိုင်း​​ ထမင်း​​​ေြကာ်ကို အလှဆင်ထား​​ပါတယ်. ထမင်း​​​ေြကာ်ကို ပန်း​​ကန်လံုး​​တစ်ခုထဲ ဖိထည့်​​ လက်နဲ့​​ အသာသိပ်ြပီး​​ ပန်း​​ကန်ြပား​​​ေပါ် ​​ေမှာက်ချလိုက်ပါတယ်.. ခုလို ခပ်လံုး​​လံုး​​​ေလး​​ ြဖစ်​​ေအာင် ​​ေပါ့​​​ေနာ်.. ြပီး​​​ေတာ့​​ ဥနီနဲ့​​ သခွား​​သီး​​နဲ့​​ အလှဆင်ပါတယ်။  ြကက်ဥကို မမဲ​​ေအာင်၊​ မညို​​ေအာင် ြဖူြဖူ​​ေဖွး​​​ေဖွး​​​ေလး​​ ​​ေြကာ်ြပီး​​ ​​ေဘး​​နား​​မှာ ​​ေနရာချပါတယ်.. သီး​​သန့်​​ချန်ထား​​တဲ့​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီသီး​​​ေလး​​​ေတွကို ခုလို ပါး​​ပါး​​လှီး​​ြပီး​​ ထမင်း​​​ေြကာ်အ​​ေပါ်မှာ အလှဆင်လိုက်ပါတယ်.. ဒါဆို စ​​ေတာ်ဘယ်ရီသီး​​နဲ့​​ အြခား​​အသီး​​အနှံ​​ေတွ ပါဝင်တဲ့​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်ရပါတယ်..

ြကက်ဥကို မညိုသွား​​​ေအာင်၊​ အနား​​​ေတွ မတူး​​​ေအာင်၊​ မကျက်တကျက် ြဖူြဖူ​​ေဖွး​​​ေဖွး​​ြဖစ်​​ေအာင် ​​ေြကာ်နည်း​​က​​ေတာ့​​ ဆီကိုပူ​​ေအာင်တည်ြပီး​​တာနဲ့​​ နည်း​​နည်း​​ အ​​ေအး​​ြပန်ခံပါတယ်.. ြပီး​​​ေတာ့​​မှ ြကက်ဥကို ​​ေဖာက်ထည့်​​လိုက်ပါတယ်.. ဆီ​​ေအး​​​ေနရင် မီး​​ မျှဉ်း​​မျှဉ်း​​​ေလး​​နဲ့​​ ြဖည်း​​ြဖည်း​​အပူ​​ေပး​​ပါ။ ပူ​​ေန​​ေသး​​ရင်​​ေတာ့​​ မီး​​ခလုပ် မဖွင့်​​​ေတာ့​​ဘဲ သူ့​​အပူချိန်​​ေလး​​နဲ့​​သူ ​​ေြဖး​​​ေြဖး​​  ထား​​လိုက်ရင် ြကက်ဥဟာ ြဖူြဖူ​​ေဖွး​​​ေဖွး​​နဲ့​​ လှလှ​​ေလး​​ ကျက်သွား​​ပါမယ်..

မဝမှာစိုး​​လို့​​ ​​ေနာက်တစ်ပွဲ


စ​​ေတာ်ဘယ်ရီထမင်း​​​ေြကာ်လိုဘဲ နာနတ်သီး​​ ထမင်း​​​ေြကာ်ကိုလည်း​​ ​​ေြကာ်စား​​နိုင်ပါတယ်.

နာနတ်သီး​​ထမင်း​​​ေြကာ်

နာနတ်သီး​​​ေပါ်ချိန်တုန်း​​က ​​ေြကာ်စား​​ခဲ့​​တဲ့​​ နာနတ်သီး​​ ထမင်း​​​ေြကာ်ပါ။ အဲဒီတုန်း​​က မတင်ြဖစ်ဘဲ ခုမှ​​ေပါင်း​​ြပီး​​ တင်​​ေပး​​လိုက်ပါတယ်​​ေနာ်.. အ​​ေပါ်မှာ ငရုပ်​​ေကာင်း​​မှုန့်​​​ေလး​​​ေတွ ြဖူး​​ထား​​ပါတယ်..  ြပီး​​​ေတာ့​​ အဲဒီချိန်တုန်း​​က ဓာတ်ပံုရိုက်ထား​​လိုက်မိ​​ေပမဲ့​​ လှတပတ မြပင်လိုက်ရပါဘူး​​.. ြဖစ်သလို​​ေပါ့​​​ေနာ်။ နာနတ်သီး​​ ထမင်း​​​ေြကာ်ဟာ ချိုချိုချဉ်ချဉ်​​ေလး​​နဲ့​​ အရသာ တစ်မူထူး​​ြပီး​​ စား​​လို့​​ ​​ေကာင်း​​ပါတယ်။။




************@**************
ပန်း​​ပွင့်​​သုပ်


​​ေနာက်ထပ် ဟင်း​​တစ်မျိုး​​က ပန်း​​ပွင့်​​လို့​​ ​​ေခါ်ြကတဲ့​​ ပန်း​​မံုလာ( မုန်လာပန်း​​ပွင့်​​) သုပ်ြဖစ်ပါတယ်.. ပန်း​​ပွင့်​​သုပ်ဖို့​​ မုန်လာပန်း​​​ေတွကို အ​​ေန​​ေတာ်အရွယ်​​ေလး​​​ေတွ ဖဲ့​​ထား​​ပါတယ်..

​​ေရ​​ေဆး​​ြပီး​​ြပီ


ြပုတ်ပါတယ်..

ပန်း​​ပွင့်​​​ေတွကို ​​ေရ​​ေနွး​​ဆူဆူနဲ့​​ ြပုတ်ပါတယ်.. ြကာြကာ မြပုတ်ဘဲ မ​​ေပျာ့​​ခင်မှာ ဆယ်ယူြပီး​​ ​​ေရ​​ေအး​​နဲ့​​ စိမ်လိုက်ပါတယ်..  ​​ေပျာ့​​သွား​​ရင် စား​​မ​​ေကာင်း​​ပါ။ ခပ်မာမာ အ​​ေနအထား​​မှာ ဆယ်ယူပါ။


သုပ်ဖို့​​ြပင်


​​ေရ​​ေအး​​နဲ့​​စိမ်ထား​​တဲ့​​ ပန်း​​ပွင့်​​ကို ​​ေရစစ်ြပီး​​ ဥနီ၊​ သခွား​​သီး​​၊​ ြကက်သွန်နီ၊​ ခရမ်း​​ချဉ်သီး​​၊​ ငရုပ်သီး​​စိမ်း​​၊​ နံနံ တို့​​ကို ထည့်​​ပါတယ်..

စံု​​ေအာင်ထည့်​​

နှမ်း​​၊​ ​​ေြမပဲ​​ေထာင်း​​၊​ ပဲမှုန့်​​၊​ ဆီကျက်၊​ ပုဇွန်​​ေြခာက်၊​ ဆား​​၊​ အချိုမှုန့်​​ ( ဟင်း​​ခတ်မှုန့်​​)၊​ ပဲငံြပာရည်၊​ သံပုရာသီး​​၊​ နှမ်း​​ဆီ( ရှိလျှင်) အနည်း​​ငယ်ထည့်​​ပါတယ်.. အဆာပလာစံုလျှင် နယ်လို့​​ ရပါြပီ။

ချဉ်ချဉ်စပ်စပ် ပန်း​​ပွင့်​​​ေခါ် ပန်း​​မုန်လာသုပ်ပါ


လိုက်ပွဲ..


စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်နဲ့​​ ပန်း​​ပွင့်​​သုပ်က ဒီတစ်ပတ် Sunday Special ပါ။ ​​ေနာက်အပတ် အစား​​အ​​ေသာက် ကဏ္ဍမှာ အြခား​​ ဟင်း​​​ေလး​​​ေတွနဲ့​​ ြပန်လည် ဆံု​​ေတွ့​​ြကပါဦး​​စို့​​​ေနာ်.။


ပိတ်ရက်မှာ စား​​​ေကာင်း​​​ေသာက်ဖွယ်များ​​ြဖင့်​​ ​​ေပျာ်ရွှင်ချမ်း​​​ေြမ့​​ြကပါ​​ေစရှင်။


28 comments:

rose said...

အစ်မ​​ေချာရဲ့​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်​​ေလး​​ လာစား​​ပါတယ်။ အစ်မက ထမင်း​​ပါင်း​​ ချက်ရင် စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ​​ေတာ်​​ေတာ်ထည့်​​တယ်​​ေနာ်။ ပိါုတစ်​​ေခါက်ကလည်း​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ပုဇွန်​​ေြကာ် ထင်တယ်။ ရို့​​စ် အတွက်​​ေတာ့​​ အဆန်း​​ြဖစ်​​ေနတယ်။ ပန်း​​မုန်လာလို့​​ ​​ေခါ်တာလား​​။ ရိ်ု့​​စ်တို့​​​ေတွ​​ေတာ့​​ ပန်း​​​ေဂါ်ဖီလို့​​ ​​ေခါ်တယ်။

Sunny said...

စ​​ေတာ်ဘယ်ရီထည့်​​ြပီး​​ မ​​ေြကာ်ဖူး​​ဘူး​​.. ပန်း​​မုန်လာလည်း​​ မသုပ်ဖူး​​ဘူး​​.. ဟိဟိ.. အခု မမ​​ေချာဆီက နည်း​​ရြပီ.. ချစ်ချစ်က အခုပဲ လာြကည့်​​ရင်း​​နဲ့​​ ​​ေြပာသွား​​တယ်.. မမ​​ေချာရဲ့​​ ပန်း​​မုန်လာသုပ် စား​​ချင်တယ်တဲ့​​.. :)

စူး​​နှယျလး​​​ေ said...

ပန်း​​မုန်လာသုပ်စား​​ချင်တယ်
အသုပ်ဆ်ိုြကိုက်တယ် :)

​​ေမဓာဝီ said...

အိပ်ခါနီး​​မှ လာဖတ်မိြပီး​​ ရှလွတ်သွား​​တယ်။
ထမင်း​​​ေြကာ်ကို ြပင်ဆင်ထား​​တာ လှမှလှ။
နာနတ်သီး​​ထည့်​​​ေြကာ်တာ​​ေတာ့​​ ြကိုက်ဖူး​​ သိလား​​။ ချိုတိုတိုနဲ့​​မို့​​။
စ​​ေတာ်ဘယ်ရီထည့်​​​ေြကာ်တာ​​ေတာ့​​ မစား​​ဖူး​​ဘူး​​။ သူက​​ေတာ့​​ ချဉ်တင်တင် ​​ေမွှး​​​ေတး​​​ေတး​​ ြဖစ်မယ် ထင်တယ်။
​​ေဂါ်ဖီပန်း​​သုပ်​​ေတာ့​​ စိတ်ဝင်စား​​သား​​ ... ​​ေနာက်မှ စမ်း​​လုပ်ြကည့်​​အံုး​​မယ်။

...အလင်း​​စက်များ​​ said...

ကိုြမြကီး​​လား​​ ဘယ်သူလဲမသိဘူး​​ ဆိုထား​​တဲ့​​ ဟိုသီချင်း​​​ေလး​​ ဘာတဲ့​​... “ကိုယ့်​​အား​​နှိပ်စက်ြကသည်မို့​​လား​​ကွယ်... ” ငှယ်ငှယ် .... လို့​​ပဲ ​​ေအာ်သွား​​အိ....

(ပန်း​​ပွင့်​​သုပ်​​ေတာ့​​ ြကိုက်တယ်)

mabaydar said...

ဗိုက်ဆာ​​ေနတုန်း​​ ဒီကို​​ေရာက်လာလိုက်တာ ပိုဆာသွား​​တာပဲ... ခုချက်ြပထား​​တာ ၂ခုလံုး​​ မ​​ေဗဒါ အြကိုက်​​ေတွြဖစ်မယ်ထင်တယ်... တခါမှ မစား​​ဖူး​​ပင်မဲ့​​ အဲလိုမျိုး​​​ေတွဆို ြကိုက်တယ်...
ပန်​​ေဂါ်ဖီကို သုတ်စား​​လို့​​ရတာ မသိဘူး​​... ​​ေြကာ်ပဲစား​​တတ်တာ... ခု​​ေတာ့​​ တစ်မျိုး​​သိသွား​​လို့​​ ​​ေမ​​ေမကို စမ်း​​ချက်ခိုင်း​​ြကည့်​​မှပဲ... ဟိဟိ.... ​​ေနာက်မို့​​ဆို ဒီဟင်း​​​ေတွချည်း​​ထပ်​​ေနတယ်...

ဒါနဲ့​​ ဓာတ်ပံု​​ေလး​​​ေတွရိုက်ထား​​တာလဲ Quality ​​ေကာင်း​​လိုက်တာ... တကယ့်​​ pro အတိုင်း​​ပဲ... ဘာကင်မရာနဲ့​​ ရိုက်တာလဲဟင်... မ​​ေချာကိုသာ အိမ်​​ေခါ်ထား​​လိုက်ချင်တယ်... ​​ေနာက်တစ်ခါချက်လို့​​ရှိရင် မ​​ေဗဒါကို မ​​ေချာအိမ်​​ေခါ်ထား​​လိုက်​​ေနာ်.. စိတ်ဆိုး​​ဘူး​​... ဟဲ. ဟဲ...

Anonymous said...

စ​​ေတာ်ဘယ်ရီပင်​​ေအာက်မှာ ဟဟား​​
ကိုယ်တိတယ်​​ေနာ်​​ေချာ ရှင်ညာမယ်​​ေတာ့​​
မစဉ်း​​စား​​နဲ့​​ ဒါနဲ့​​အလွမ်း​​​ေြဖ​​ေနတာမှလား​​ :P
စား​​ဖူး​​ဘူး​​ကွယ်။ ချဉ်တင်တင်ဆိုရင်​​ေတာ့​​ ဟင့်​​အင်း​​
ပန်း​​မုန်လာသုပ်​​ေတာ့​​ အြကိုက်​​ေပါ့​​ စား​​ြဖစ်တယ်။

Baby taster

​​ေချာ(အစိမ်း​​​ေရာင်လွင်ြပင်) said...

ရိုစ့်​​ > ပန်း​​​ေဂါ်ဖီလည်း​​​ေခါ်ပါတယ်. အစ်မတို့​​ဘက်​​ေတာ့​​ ပန်း​​မုန်လာ အ​​ေခါ်များ​​လို့​​ အကျင့်​​ပါ​​ေနတား​​)
Sunny > ​​ေကာင်း​​​ေကာင်း​​လုပ်​​ေကျွး​​လိုက်​​ေနာ်း​​)
စူး​​နွယ်​​ေလး​​> ပန်း​​မုန်လာသုပ်က စား​​​ေကာင်း​​တယ်
မ​​ေမ > သုပ်စား​​ြကည့်​​​ေနာ် အိပ်မက်ထဲ​​ေတာ့​​ ထည့်​​မမက်နဲ့​​
JUSTICE999BURMA >မနှိပ်စက်ပါဘူး​​ နည်း​​နည်း​​ပါး​​ပါး​​ သွား​​​ေရကျ​​ေအာင် လုပ်တာပါး​​)
မ​​ေဗဒါ​​ေလး​​ > ဓာတ်ပံုက ဖုန်း​​နဲ့​​ဘဲ ရိုက်တာပါ။ ကင်မရာသီး​​သန့်​​နဲ့​​ဟုတ်ဘူး​​ Sony W 595ပါ။ ​​ေနာက်တစ်ခါ ချက်ရင် ​​ေခါ်လိုက်မယ် လာြဖစ်​​ေအာင်လာခဲ့​​​ေနာ်း​​)
Baby>> စ​​ေတာ်ဘယ်ရီပင်​​ေအာက်မှာ ပုရွက်ဆိတ်ကိုက်တဲ့​​ ဇာတ်လမ်း​​​ေတာ့​​ ြဖစ်နိုင်တယ်..း​​) ထမင်း​​​ေြကာ်က ချဉ်ဘူး​​​ေအ့​​ ချဉ်ချိုချို​​ေလး​​ စား​​​ေကာင်း​​တယ်..
အား​​လံုး​​ ​​ေကျး​​ဇူး​​ပါ​​ေနာ်..

ကို​​ေအာင် said...

ြကည့်​​ရတာ စား​​​ေကာင်း​​မဲ့​​ပံုပဲ၊​ ချက်ြကည့်​​အံုး​​မယ်
ြဖစ် မြဖစ်​​ေတာ့​​ မသိဘူး​​ မ​​ေချာ​​ေရ ...

PhyoPhyo said...

sunday special ပန်း​​မုန်လာသုပ် ြကိုက်တယ်၊​ ပုဇွန်​​ေြခာက်မှုန့်​​လဲပါ​​ေတာ့​​ သိပ်​​ေကာင်း​​မှာပဲ၊​ ပုဇွန်​​ေြခာက်မှုန့်​​မရှိလို့​​ ... ​​ေမ​​ေမဝယ်​​ေကျွး​​​ေနကျ ပုဇွန်​​ေြခာက်မှုန့်​​ မွမွ​​ေလး​​​ေတွ သတိရလိုက်တာ၊​ လဘက်​​ေလး​​နဲ့​​စား​​ သိပ်​​ေကာင်း​​၊​ မ​​ေချာ ထမင်း​​​ေြကာ်လည်း​​ြကိုက်တယ်၊​ စထ​​ေရာ်ဘယ်ရီသီး​​ကို မြကိုက်ဘူး​​၊​ ​​ေဖျာ်​​ေသာက်တာပဲြကိုက်တယ်၊​ ြကက်ဥြဖူြဖူ​​ေြကာ် လည်း​​ြကိုက်တယ်၊​
​​ေနာက် sunday ​​ေမျှာ်ရဦး​​​ေတာ့​​မည်၊​
ချစ်တဲ့​​

ပါရမီြဖည့်​​ဖက်​​ေလး​​ said...

စ​​ေတာ်ဘယ်ရီထမင်း​​​ေြကာ်နဲ့​​ ပန်း​​ပွင့်​​သုပ် လာစား​​တယ် မမ​​ေချာ​​ေရ။ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်​​ေလး​​ က ြပင်ထား​​တာ လှလွန်း​​လို့​​ စား​​​ေတာင် မစား​​ရက်ဘူး​​။

​​ေမသိမ့်​​သိမ့်​​​ေကျာ် said...

မျက်လံုး​​နဲ့​​​ေကာ ပါး​​စပ်နဲ့​​​ေကာ အရမ်း​​စား​​လို့​​​ေကာင်း​​မယ့်​​ပံုပဲ လို့​​ ​​ေတွး​​​ေနမိတယ်။ အသစ်အဆန်း​​စား​​စရာ​​ေလး​​ကို သိရလို့​​ ​​ေကျး​​ဇူး​​တင်ပါတယ်။

Anonymous said...

စား​​ချင်လိုက်တာကွာ...
တ​​ေယာက်တည်း​​ကျ​​ေတာ့​​ ချက်စား​​ရမှာ အဆင်မ​​ေြပဘူး​​.ပျင်း​​​ေနတာနဲ့​​..။
တခါမှအဲလိုထမင်း​​​ေြကာင် မစား​​ဘူး​​ဘူး​​။ လုပ်​​ေတာ့​​စား​​ြကည့်​​ဦး​​မယ်..။

ြမတ်နိုး​​

Evy said...

စား​​ချင်စဖွယ်​​ေလး​​ ြပင်ဆင်ထား​​တာ လှလိုက်တာ

ညီမ​​ေလး​​ said...

ပန်း​​ပွင့်​​သုပ်က စား​​ချင်စဖွယ်​​ေလး​​ ။ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်က​​ေတာ့​​ စ​​ေတာ်ဘယ်ရီသက်သက် ထမင်း​​​ေြကာ်သက်သက် ပိုြကိုက်မယ် ထင်တယ်း​​))

Anonymous said...

မ​​ေချာ
ဝရင်​​ေတာ့​​ မ​​ေချာတရား​​ခံဗျာ
ဘာအသီး​​အနှံမဆို ြကိုက်တယ်

ခင်မင်တဲ့​​
seesein

Anonymous said...

မ​​ေချာ
ဝရင်​​ေတာ့​​ မ​​ေချာတရား​​ခံဗျာ
ဘာအသီး​​အနှံမဆို ြကိုက်တယ်

ခင်မင်တဲ့​​
seesein

nYi ThU E@in said...

စား​​ဖူး​​ဖို့​​ ​​ေန​​ေနသာ ခုမှပဲ ြကား​​..ြကား​​ဖူး​​​ေတာ့​​တယ်
ဘာတဲ့​​..စ​​ေတာ်ဘယ်ရီချစ်သဲရှင်..အဲ..​​ေယာင်လို့​​
စ​​ေတာ်ဘယ်ရီထမင်း​​​ေြကာ်တဲ့​​..။ နာနတ်သီး​​ထမင်း​​​ေြကာ်တဲ့​​..။
အိမ်း​​....
စား​​ရကံြကံုတဲ့​​တစ်​​ေန့​​မှပဲ မုတ်ဆိတ်ထမင်း​​​ေြကာ်စွဲ​​ေတာ့​​မယ်ထင်ပါရဲ့​​​ေလ.။

flowerpoem said...

အမ​​ေရ ဗိုက်ဆာဆာနဲ့​​. . လာစား​​ပါတယ် မှား​​ြပီ. . . လာဖတ်ပါတယ် :)

ခွန် said...

်facebook မှာစား​​ြပီး​​ြပီ ဒီမှာ​​ေနာက်တ​​ေခါက်ထပ်လာ
စား​​တယ် မမ :)

အြဖူ​​ေရာင်နတ်သမီး​​ said...

ကိုယ်တို့​​က ​​ေနာက်ဆံုး​​ပိတ်မှာ အိပ်နဲ့​​ကျန်တာ​​ေတွ ထည့်​​ြပီး​​ ပါဆယ်ယူသွား​​မလို့​​..။
ဟီး​​..
အမှိုက်​​ေတွ​​ေြပာတာပါ လာသိမ်း​​​ေပး​​တာ...။
​​ေနာက်ကျသွား​​တယ် မ​​ေချာ​​ေရ..
အလုပ်​​ေတွပိ​​ေနလို့​​...
နာနတ်သီး​​ထမင်း​​​ေြကာ် အရမ်း​​စား​​ချင်တယ်သိလား​​..။
မ​​ေချာဆီလာလည်ရင် ​​ေြကာ်​​ေကျွး​​​ေနာ်..။

​​ေဆွ​​ေလး​​မွန် said...

စ​​ေတာ်ဘယ်ရီ ထမင်း​​​ေြကာ်လဲ စား​​သွား​​တယ်။
ပန်း​​​ေဂါ်ဖီသုပ် လဲ ​​ေလွး​​သွား​​တယ်။ အား​​ရပါး​​ရပဲ။

အင်ြကင်း​​သန့်​​ said...

Sunday Special ကို Sunday အမီ လာ​​ေရာက်စား​​သံုး​​သွား​​ပါတယ်။ ထမင်း​​ကို​​ေတာင် ဒီလိုလှ​​ေအာင်ြပင်တယ်ဆိုရင် လူဆိုရင်​​ေတာ့​​ ဆိုဖွယ်ရာမရှိ.... :))

ဝက်ဆလူး​​ said...

​​ေရွှ​​ေချာဆီ မလာပါဘူး​​ မန့်​​လဲ မမန့်​​ဘူး​​ စား​​လဲ မစား​​ဘူး​​ တကယ် မစား​​ရလို့​​
အညင်ကိုကတ်တယ် တကယ်ပဲ တကယ်လဲ မ​​ေကျွး​​ဖဲနဲ့​​ လူကို သွား​​ရည်ယို​​ေအာင်လုပ်တယ် ကျင့်​​ပုတ် ဟွင့်​​
​​ေထာ်ဘူး​​ ဒါြဗဲ...

မလာဘူး​​​ေနာ် ​​ေရွှ​​ေချာအိမ်ကို တိတ်တိတ်​​ေလး​​ြပန်သွား​​တယ်သိလား​​ ​​ေရွှ​​ေချာ မသိလိုက်ဘူး​​မလား​​ ဟင်း​​ ဟင်း​​

သစ္စာြဖူ said...

​​ေဟာ​​ေတာ်...
လာတာ​​ေနာက်ကျသွား​​ြပီ... သူများ​​​ေတွစား​​လို့​​ ကုန်ြပီထင်ပါတယ် အစ်မ​​ေချာ​​ေရ... ဗိုက်ထဲက ဂွီဂွီ​​ေတာင်ြမည်တယ်... သွား​​ရည်ယိုလိုက်တာ...ထမင်း​​​ေြကာ်​​ေလး​​က ဆွဲ​​ေဆာင်မှုအရှိဆံုး​​ပဲ.. ဂလု..ဂလု

​​ေခါ်န် said...

စား​​လို့​​​ေကာင်း​​လိုက်တာ
စိတ်ကူး​​ယှဉ်ြကည့်​​တာပါ.........
လုပ်စား​​မယ် .....အဟုတ်..........​​ေကျး​​ဇူး​​ဘစ်ဘစ်​​ေနာ် အမ

ြမစ်ကျိုး​​အင်း​​ said...

ဗိုက်ဆာ​​ေနချိန် မဆင်ြခင်ဘဲ ြကည့်​​လိုက်မိတယ်။
ခု​​ေတာ့​​ မုန့်​​ထရှာစား​​ရ​​ေတာ့​​မယ်။

ယမင်း​​ said...

​​ေအာ်​​ေအာ် ... ြဖစ်ရ​​ေလကွယ် ဒီမျက်လံုး​​ ကဲဟယ် .... ကဲဟယ် ဗိုက်ဆာချိန်မှ လာြကည့်​​မိသလား​​ .... ဟွင့်​​ မ​​ေချာတို့​​နှိပ်စက် ချက်​​ေြကာင့်​​ သ​​ေရများ​​ကို သာတကွိကွိနှင့်​​ မျိုချရင်း​​ ဖတ်သွား​​ပါ​​ေြကာင်း​​ ဟွင့်​​ မ​​ေချာ​​ေနာ် ဂယ်ပဲ ဂယ်ပဲ ပန်း​​မုန်လာသုတ် ကိုပိုြကိုက်တယ် ဂယ်​​ေြပာတာ ဟိဟိ